Translate

четвъртък, 7 ноември 2013 г.

С новата серия кухненски съдове TEFALCITY COOK обирате точките в кухнята



МЕТРО стартира специална програма за клиентите си, съвместно с новата серия кухненски съдове TEFALCITY COOK
Изследване на Оксфордския университет прогнозира, че до 2050 година мъжете ще прекарват точно толкова време за домакинска работа, колкото и техните половинки


Питателна закуска, апетитен обяд, здравословна вечеря  – за всяко ястие имате нужда от висококачествени уреди и съдове, които улесняват приготвянето им. Вече близо 60 години Tefal се грижи за дома и създава иновативни и висококачествени продукти, които предоставят най-доброто за всеки дом и създавайки удобство и улеснение за всеки обичащ да готви.

На 07 ноември МЕТРО в партньорство с Tefal стартира специална програма за своите клиенти.В рамките на инициативата висококачествените кухненски съдове от серията Tefal City Cook ще могат да бъдат закупени на преференциални цени, в единадесетте магазина на МЕТРО в цялата страна, до 26 март 2014 година. През този период клиентите на магазините ще могат да получават бонус точки при всяка своя покупка и да се възползват от възможността да закупят продукти от новата серията Tefal City Cook на префенциални цени, която е поредното доказателство, че комбинацията от високо качество, достъпна цена, елегантен дизайн и неоспорима ефективност е най-доброто решение за всеки дом. 
Съдовете от серията Tefal City Cook имат устойчиво на надраскване незалепващо покритие RESISTIUM и притежават патентования температурен индикатор на Tefal
Thermo Spot™. Външното покритие на съдовете е от емайл, което го прави здраво и лесно за почистване, а стъкленият капак позволява постоянно наблюдение на процеса на готвене. Серията включва и незаменимата за всяка кухня тенджера под налягане. 

Тенджерата под налягане Tefal Security 5 е модерен продукт с 5-степенна система за безопасност, която включва плъзгаща система за безопасно отваряне и затваряне, клапа за контрол на налягането и обезопасителен клапан. Тенджерата е с капацитет 6 л. и има 2 програми за готвене под налягане. Индукционното дъно е подходящо за всякакъв тип котлони, а кошницата, която върви към тенджерата, е подходяща за готвене на пара.
Според изследване на Оксфордския университет намалява разликата между времето, което прекарват жените и мъжете в домакинска дейност. Експертите прогнозират, че ако тази тенденция се запази до 2050 година, мъжете ще прекарват точно толкова време за домакинска работа, колкото и техните  половинки. Проучването гласи, че мъжете прекарват средно по 2 часа и 28 минути за домакинските си задължения в сравнение с 4 часа и 40 минути при жените. Разликата намалява с 27 минути на десетилетие, така че все още има какво да се постигне.Мъжете обаче все по-често приемат ролята на „главен готвач“, мислейки се вероятно за следващите Джейми Оливър или Гордън Рамзи. Много от тях са доказали себе си като професионалисти в кухнята и въпреки това, жената е тази, която има естествен нюх към кулинарията и вродено желание да се грижи за близките си.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар