Translate

понеделник, 16 декември 2013 г.

Елвира Георгиева празнува Коледа с бившия си съпруг и гаджето му



Певицата събира на празника двамата си мъже и цялото семейство

Елвира Георгиева покани на гости екипа на предиобедното шоу на TV7 „Усещане за жена” в клиниката за пластична хирургия на съпруга си Николай Георгиев. Певицата показа пред камерата на предаването как поставя коледната украса на клиниката и разказа какви традиции
спазва на празниците.
За пръв път в „Усещане за жена” Елвира представи гаджето на бившия си съпруг Владимир Наумов – Катя. Добре известен факт е, че Владо и Николай Георгиев са съдружници в клиниката и от години работят добре заедно. Двамата мъже на певицата се разбират прекрасно и дори Наумов е кумувал на втората сватба на Елвира. А сега двете двойки карат заедно всеки празник.
Катя също работи в клиниката по пластична хирургия, където е личен асистент на д-р Георгиев. Тя показа в предаването какъв е приносът й към коледния дух на голямото семейство. Катя се е специализирала в опаковането на подаръците, като поднася даровете така, че в опаковката на всеки има персонално послание. Към миналогодишния подарък за Елвира е била прикрепила ветрило от хартия, защото „Елвирчето е кокетка”, както сама обясни. А към опаковката за д-р Георгиев е прибавила „рог на изобилието”.
Голямата италианска фамилия, както водещата на „Усещане за жена” Гергана Стоянова ги нарече, с нетърпение очакват празниците, за да се поглезят с домашни гозби, баница със специални златни парички и да си починат.

Няма коментари:

Публикуване на коментар