Translate

сряда, 26 февруари 2014 г.

AOC пуска тъч монитори, отчитащи до 10 докосвания едновременно





Специалистът при дисплеите AOC обяви два нови монитора с 10-точково тъч управление. Сертифицираните за Windows 8 Full HD модели от иновативната 72-ра серия притежават удобна функция за накланяне за постигане на най-добро преживяване при управление с докосване от15° до 57° Снабдени с висококачествени IPS панели с размер 21.5″ (54.6 см) и 23.6″ (59.9см), тези тъч дисплеи предлагат още супер широки зрителни ъгли и допълнителни екстри като USB портове, и вградени говорители. Те са снабдени още с микрофон и 720p уебкамера за лесно осъществяване на видео разговори.
Тъч дисплеите придобиват все по-голямо значение. Играенето, стриймването и браузването могат да се превърнат в съвсем ново преживяване под Windows 8. AOC ускорява развитието на този сегмент като представя тъч монитори, които регистрират до десет докосвания едновременно. 21.5″ (54.6 см) Full HD моделът i2272Pwhut и по-големиятму брат 23.6″ (59.9 cm) i2472Pwhut са сертифицирани за Windows 8. С 10-точковият инфрачервен тъч контрол те позволяват взаимодействие с две ръце, независимо дали потребителите искат да пишат бизнес имейл, да свирят на пиано в приложение на Windows 8 или просто да се забавляват с игри.Разбира се, тези монитори могат да бъдат използвани и по класическия начин.
FullHD резолюция и Снабдени с висококачествени IPS панели, дисплеите myTouchDisplaysс техните екстремно широки зрителни ъгли от 178° са перфектното решение за домашно забавление и за офис употреба. WLED подсветката осигурява осветеност от 250 cd/m² при FullHD резолюция и време за реакция на пикселите от 5 ms – точно като за игри. Освен D-Sub входа, източниците на сигнал могат да бъдат свързани към двата HDMI порта. Благодарение на функцията MHL, феноветенаAndroid могат директно да свържат техните съвместими мобилни джаджи към монитора и така да показват мобилно съдържание на колеги, приятели и семейството на големия екран.
Моделите от серията 72 са снабдени с говорители с мощност 2 вата, които предлагат достатъчно звукова мощ, за да се насладите на мултимедийно съдържание. Периферните устройства и други USB джаджи като флаш памети се свързват директно с монитора посредством наличните USB 3.0 и USB 2.0 портове (по два от вид). За видеоконференции чрез Skype или други приложения AOC добавя към myTouchDisplaysпредна камера с резолюция 720p, както и вграден микрофон. Елегантният дизайн предлага възможност за накланяне, което позволява на потребителите ергономично да настроят монитора според своите нужди.
Дисплеите myTouchDisplaysот AOC ще бъдат налични през февруари на препоръчителна крайна цена от 649 лв. с ДДС за 21.5″модел 2272Pwhutи699 лв. с ДДС за i2472Pwhut (23.6″).

Няма коментари:

Публикуване на коментар