Translate

понеделник, 24 февруари 2014 г.

Ивана – става нов човек при Ева Борисова



Фолк иконата Ивана напълно се преобразява в студиото на звездата от сериала „7 часа разлика” Евелина Борисова, защото единствено в нейното студио има пълната гама от топ апаратури, които могат напълно да променят човека. Актрисата бизнес дама се кълне, че в нейния „гараж” има само „мерцедеси” - най-доброто, най-ефективното и най-безопасното в света. От уредите елиминиращи бричове, паласки, ваещи бедра, дупе, лице вече са се възползвали Ваня Цветкова, Ирина Флорин, Орлин Горанов, Иван Лечев, Владо Пенев и още много други известни лица. Изпълнителката на „Шампанско и сълзи” следва примера на холивудските звезди, които все по-често бягат от скалпела и търсят по-здравословни методи за отслабване, подмладяване и разкрасяване. Тя пристигна в студиото на Евелина Борисова навръх рождения ден на дъщеря си (19.02).

Ивана искрено сподели, че има много участия и няма време за дълго отсъствие от сцената. А освен това се страхува от оперативни интервенции и упойки.

„Страх ме е от тях и не искам да рискувам здравето си, а е задължително да изглеждам добре. Уважавам публиката си”, каза тя.

Началото на промяната при Ивана е поставено с дълбоко почистване на лицето. Хитра американска джаджа изсмуква с вакуум от порите всички замърсявания, без кожата да бъде силно травмира като след козметична намеса. Вторият етап от преобразяването на гранд-дамата на фолка е Термаж, вместо лифтинг. Станалата хит вакуумна терапия топи сантиметри от фигурата и то без глад и тежки упражнения.

Една процедура трае час, а с нея се смъкват до шест месеца поне 5 години от лицето. Стойността на целия курс е около хиляда евро. Цените се определят индивидуално и са напълно достъпни.

В третия етап предстои Ивана напълно да възстанови собствената си коса, с лазери и натурални продукти, за която споделя, че от „третиране с какво ли не в годините просто е съсипана”.

Решила съм този път да съм по-постоянна и  ще видите как след около половин година ще стана нов човек”, кълне се емблематичната певица.

Няма коментари:

Публикуване на коментар