Translate

сряда, 26 февруари 2014 г.

Култовият Jim Beam club в Студентски град отвара врати с уникално светлинно шоу, пироефекти и нов облик




За 15 години Jim Beam Club успя да се наложи като запазена марка-символ на
качествено забавление. Заведението от години наред е притегателна точка, както за модерните млади хора, търсещи алтернатива на попфолк стилистиката, завладяла Студентски град, така и за многото гостуващи у нас чуждестранни туристи. Това е и  един от малкото софийски клубове , който е  и неразривно свързан със спомените на хилядите възпитаници на най-елитните висши учебни заведения в страната.
Nova, най- популярният модерен балет у нас, се завръща на клубната сцена с ново шоу и визия-хореографията ще бъде показана премиерно на 1 март от 22.30 часа, при откриването на култовия Jim Beam Club в Студентски град.
Гранд откриването, с дизайнерско хай-тек светлинно шоу и уникален звук, ще бъде повече от горещо. За това ще допринесе и оригинално огнено шоу с пироефекти в самото заведение и извън него. По червения килим, осветен от фаровете на последен модел лимузини, ще се разходят най-популярните личности от родния шоу и бизнес елит.
Кръшните танцьорки познати от клиповете и концертните изияви на Графа и "Ъпсурт", ще демонстрират не само перфектни тела и танцови умения, но и оригинални костюми. Изявата им е само малка част от изненадите за вечерта. Специално изградената саунд система на изцяло обновения клуб е първата по рода си у нас и може да задоволи изискванията дори на най-капризната музикална звезда по отношение на качеството на звука. Оттук нататък сцената на това столичното заведение ще бъде арена за шоутата на световни звезди.
Шеметното парти за откриването на любимия клуб със сигурност ще бъде само първото от бляскавия пъзел от събития, които буквално ще разтърсят купонджиите в близко бъдеще. Оправдавайки славата си на пионер на черните партита в страната, съвсем скоро през април месец ще бъде посрещната една от рап звездите на световната сцена. Засега името й се пази в тайна. Преди това обаче култовата поредица на клуба - Hip-Hop & R’n’B Party Hurricanes е предвидила за първия си ивент 11 изпълнители, диджеи и ентъртейнъри. Своето заслужено място ще имат и нощите с хитова комерсиална музика, както и тези посветени на българския поп.

Няма коментари:

Публикуване на коментар