Translate

четвъртък, 20 март 2014 г.

Повече от 100 училища в София ще се борят на районния етап в „Купата на Coca-Cola: Играй с нас!”




Междуучилищният футболен турнир „Купата на Coca-Cola: Играй с нас!” продължава да мотивира стотици футболни фенове и привърженици на активния начин на живот да спортуват и да се забавляват заедно. Тази събота и неделя – 22 и 23 март – е ред на отборите от София да влязат в решителната надпревара. Мачовете от районния етап ще се проведат на терените на Спортен комплекс  „Академика – 4 км.” (Бул. Цариградско шосе 125), с начален час 9.30 и за двата дни. Повече от 100 училища ще се състезават по между си в рамките на двата дни, като за следващия етап ще се класират 16 от тях. Те ще имат 2 седмици за подготовка преди да продължат битката за градски финалист на 13 април.
Почивните дни ще се превърнат в истински спортен празник за малки и големи.
Купата на Coca-Cola: Играй с нас!" ще събере на едно място учители, ученици, техните семейства и приятели, за да прекарат заедно два дни, изпълнени с много спорт и положителни емоции. За публиката са предвидени спортни игри с подаръци. Специални награди ще получат и най-активните фенове, които подкрепят свойте фаворити както на терена по време на мачовете, така и на фейсбук страницата на турнира. Те могат да получат чисто нов велосипед или оригиналната топка на Световното първенство по футбол Бразилия 2014, както и да оборудват училището си с практична мултимедия.
Междуучилищният футболен турнир, в който могат да участват ученици на възраст между 12 и 14 години, се организира от системата на Coca-Cola в България в партньорство с Министерство на образованието и науката, Столична община в подкрепа на инициативата „София – кандидат за европейска столица на културата” и общините Пловдив, Бургас, Варна, Велико Търново, Стара Загора, Русе и Благоевград. 
Повече информация може да намерите на фейсбук страницата на инициативата “Купата на Coca-Cola” България - http://www.facebook.com/CocaColaCupBulgaria.

Няма коментари:

Публикуване на коментар