Translate

понеделник, 31 март 2014 г.

Пинк - на сцената на „Като две капки вода“-

Българска изпълнителка ще трябва да влезе в нейния образ и да пресъздаде енергията на ексцентричната Пинк. Коя е тя и ще жертва ли косата си заради известните прически на Пинк, ще разберем на 31.03.2014 от 20.00 часа по Нова.
Едно от най-големите предизвикателства за професионалните гримьори за утре ще бъде Деян Донков. Той трябва да влезе под кожата на рапъра 50 Cent, но чисто физически двамата нямат нищо общо. Гримьорите ще трябва да поработят над 5 часа, за да бъде трансформацията максимално реалистична. Друг сложен образ ще бъде Павел като Мик Джагър. Британският вокал на легендарните Ролинг Стоунс има специфично лице, много изсечени черти, голяма уста и запомнящи се движения на сцената. Как ще се справи екипа от гримьори и ще успее ли Павел да влезе под кожата на Джагър, ще разберем утре.
Останалите образи също ще бъдат изключително трудни за понеделник, когато ден преди деня на шегата, най-забавното шоу ще изправи участниците пред следните предизвикателства. Неве ще бъде британската сензация Джон Нюман, Мая – скандалната Лейди Гага, Иво ще качи октавите за  Марая Кери, красавицата Стефания ще се превърне в страшния Алис Купър, Нети ще стане Паша Христова, а Къци - Слави Трифонов.
Именно Къци е приготвил още една изненада за своите почитатели. Навръх деня на шегата – 1 април,. той представя своята книга с вицове, събрани от неговото творчество във Facebook. Интересен факт е, че на корицата е неговият опонент, но и вече добър приятел Фънки.

Няма коментари:

Публикуване на коментар