Translate

вторник, 25 март 2014 г.

Paradise Center посрещна първа пролет с моден спектакъл

Моделите на МА „Ивет Фешън“ представиха актуалните тенденции при дрехите и аксесоарите на най-популярните фирмени магазини в най-големия развлекателен и търговски център в България.


Този сезон Paradise Center се превърна в истински оазис на модата и добрия стил. В първия ден на пролетта се проведе второто концептуално ревю в Paradise Center. На него бяха представени новите тенденции за топлия сезон. Модни експерти, медии, представители на шоу-бизнеса и предприемачи се събраха на сцената до „100 грама сладки“, за да се информират за новите модни линии през пролетта и лятото на 2014 г.
Десетки популярни личности уважиха събитието и се снимаха на стената на славата. Сред тях се откроиха Мис България 2012 Габриела Василева, Мис България 2011 Ваня Пенева, топ-моделката Петя Велкова, тв водещ Наско Михайлов, Мисис България 2012 Йордана Димитрова, Мисис България 2013 Малина Димитрова, арх.Таня Дикова, шефката на МА „Ивет  Фешън“ Ивета Григорова  и много други. От първия ред модното шоу изгледа и г-н Давид Михайлович, акционер на дружеството-инвеститор в Paradise Center, който бе в компанията на своето семейство.
Над 20 от най-популярните модни брандове, чиито магазини се намират в Paradise Center, представиха колекциите си, като голяма част от марките са за първи път в България и могат да бъдат открити само в този търговски център. Дефилето показа облекла и аксесоари от Prive, Cesare Paciotti, Who`s Who, Vog, Collective, Bul Bell, Sandro Ferrone, Cat Walk, Seven Seconds, Epizode, La Diva, To bee too, Fashion Dog, Axel, Love Lables, Cacharel, Bridal Fashion, D`orne, Vissoni, Timeland, Ge Oro и Opticlasa. Топ-моделите на България представиха актуалните тенденции и при бижутата на Avi Center и Giulian. Гостите на шоуто се забавляваха и с ревюто на детските марки Junior, To be to и  Monna Lisa. Водещ на модното събитие бе очарователната Мариета Ангелова.
Перфектната визия на моделите бе дело на коафьорите от салони Tino hair&nails  и Студио за красота  Маgic, както и гримьорите на магазин Malinka.







Няма коментари:

Публикуване на коментар