Translate

вторник, 25 март 2014 г.

Philips променя представата за офис с Philips Cloud Monitor




MMD-водещата технологична компания и лицензен партньор за мониторите Philips, е решена да унифицира информационните технологии в организациите с опростената Philips Cloud Monitor стойка от тип „всичко в едно“. Потребителите могат просто да прикрепят своя текущ монитор Philips към стойката и да се свържат директно към корпоративната Virtual Desktop Infrastructure (VDI) с достъп до централизирани IT приложения, ресурси за съхранение на данни и сигурност. Предлагайки гъвкавост, управляемост и сигурност на върхово ниво – и комбинирайки всичко това с ослепителното качество на дисплеите Philips - Philips Cloud Monitor Base може да се превърне в най-умния IT избор на организациите.
Новата стойка Philips Cloud Monitor Base е налична в две версии – SB4B1927VB за VMware инфраструктура и SB4B1927CB за Citrix. 
Philips Cloud Monitor Base включва умна, ергономична стойка, към която потребителите могат да прикрепят всеки Philips монитор от линиите S, P или B с размер между 19 и29 инча, като по този начин мигновено свързват техния десктоп с корпоративната VDI инфраструктура. Няма нужда от отделен PC или ноутбук, а потребителите могат да свържат мишка и клавиатура директно към стойката. Със система като тази, спазването на политиката „чиста работна площ“ – с по-малко шум и бъркотия от кабели – е лесно.
Philips Cloud Monitor стойката е лесна за разполагане и управление и представлява ценово ефективен начин за трансформиране на монитор в тънък клиент: тъй като предприятията могат да използват наличните монитори Philips с новата стойка, няма нужда от допълнително хардуерно оборудване.Стойка просто се включва към Virtual Desktop инфраструктурата, която корпорацията вече експлоатира.Потенциалните спестявания са впечатляващи: предприятията с тънки клиенти, използващи Philips Cloud Monitor Base намаляват общата цена на притежание чрез свиване на разходите по придобиване на компютърни устройства.
Нещо повече, с богатия набор от конектори като двоен DVI Outза разширяване на системата с два екрана, микрофон и звук за уеб срещи, USB и LAN интерфейси, Smart Connect възможностите на Philips Cloud Monitor Base правят продукта инструмент с отлична производителност.
Устойчив еко дизайн
Philips Cloud Monitor Base може и да осигурява простота от типа „всичко в едно“, но не прави компромиси по отношение на възможностите за персонализиране. Стойката позволява регулиране спрямо нивото на очите на потребителя и може да бъде завъртана, накланяна и обръщана при нужда – всичко това осигурява разположение на екрана в точната правилна позиция, така че да се намалят физическите болки от дългия работен ден. Благодарение на икономията на енергия до 90% Philips Cloud Monitor Base е добра и за здравето на планетата – това дава на организациите „зелен отпечатък“, който щади земното кълбо.
НоватаPhilips Cloud Monitor Base е налична в магазините на препоръчителна крайна цена от 639 лв. с ДДС за SB4B1927CB и 879 лв. с ДДС за SB4B1927VB.

Име на модела
SB4B1927VB
SB4B1927CB
Решение
VMWare
Citrix
Ядро
Teradici TREA 2321
TI DM8148 Cortex - A8 Dual
Памет: ROM
2Gbit DDR III
2Gbit DDR III X4
Памет: RAM
256 MBNOR
4 GB EMMC
Размер на монитора
Съвместима с 19"~29" монитори за VESA монтаж
Клиенти
1:много
Ергономия
Настройка на височината: 120 мм+/-5мм
Обръщане: 90 градуса (-1~ + 91 градуса)
Завъртане: -65/65
Накланяне: -5 градуса +2/-0 (напред), +20 градуса +0/-3 (назад)
I/O спецификации
Входен сигнал: (2) DVI out
USB: (4) USB 2.0
RJ45
Microphone in
Жак за слушалки: Line out
Система
PCoIP
HDX




Няма коментари:

Публикуване на коментар