Translate

четвъртък, 20 март 2014 г.

VS DANCE подготвят вълнуващ младежки танцов спектакъл



Виктория Михова ‘Goldy’, създателят на напоследък доста нашумелия танцов състав VS DANCE, носителката на приза “най-добър танцьор“ от наградитеBest DJ & Best Club 2012, и нейният екип от преподаватели организират второ издание на танцовият спектакъл „VS LIFE” – уникална арт-форма, която комбинира сценичното изкуство с улични танци като представлението е само едно – на 27 март (четвъртък) в Младежки театър "Николай Бинев" от 19:00 часа.
„Спектакълът е изцяло насочен към младите хора с агитация към по-здравословен, интересен, смислен и културен живот. Мъчно ми става, когато гледам млади, красиви и талантливи хора да поропиляват времето си по градинки в  пиене и пушене. Това с каква среда се обграждаме е от жизнено важно значение“ споделя Goldy, говорейки за същността на танцовата школа VS DANCE.
„Нашите ученици са много отдадени..това се дължи, на факта, че сме успяли да създадем една много положителна и приятелска среда в залата. Всички нямат търпение да стъпят на сцената и да покажат до къде е стигнало тяхното развитие. Ние – главният състав на VS DANCE, с две ръце ще ги подкрепим, включвайки и наши специални танци в спектакъла! Ще бъде много..много положително изживяване“ – обещава Goldy.
През последните години VS DANCE се наложи като една от водещите танцови формации и школи у нас от сцената на най-престижните клубове като YALTA CLUB, Mascara и TEQUILA; като съпорт на концертите на хип-хоп звезди от ранга на Snoop Dogg и Rick Ross; сред многобройните фенове на BMW като официален танцов състав на BMW Клуб България; като Мажоретки на Баскетболен клуб „Левски”, както и покрай работата си с БГ хип-хоп кръстника 100 Кила и с дивата Марина Кискинова. Наскоро VS DANCE откриха единствената по-рода си профилирана танцова зала в България, където привличат нови последователи – именно там протичат всички приготовления за предстоящия спектакъл.

Няма коментари:

Публикуване на коментар