Translate

петък, 25 април 2014 г.

Испански топ диджей отново зад пулта на Bedroom Premium club



Рубен Алварес е сред най-популярните имена на световната денс сцена. Той ще миксира на 26 април в столичния клуб Bedroom. С него зад пулта ще застане и Mascota-любимец на българската публика. Испанският диджей и продуцент е сред най-търсените и известни имена на хаус-сцената в родната му Испания. Благодарение на сътрудничеството му с Дейвид Пен, Ив Мураска и Робер Гаез в работата върху лейбъли като Urbana Recordings, Diamondhouse Records и Milk & Sugar Recordings.
Достигайки високи позиции в чартовете на Beatport и Traxsource, както и в испанските и германските денс-чартове, Алварес се озовава в семейството на най-добрите в този жанр.
“The Rhythm of Life“ го изстрелва на първо място в чарта Traxsource и на десето място в Beatport, а „All The Same“ (заедно с Ив Мураска) го изпраща на единадесето място в немските денс-чартове. Отделно някои от творбите на Алварес се появяват в списъка на легендарния британски Defected Records.
Изпълненият с енергия начин на живот на Алварес се отразява и върху творчеството и стила му – прилагане на разнообразни ефекти, обрати, акапелна музика. От близо година той има и свой собствен лейбъл – Oldtown Recordings.  
За четвъртото си подред гостуване на родна сцена, испанецът е подготвил специален сет за своите фенове.




Няма коментари:

Публикуване на коментар