Translate

четвъртък, 3 април 2014 г.

Истински сълзи и истински големи надежди в шоуто „Големите надежди”



11-годишният Петър Терзиев от София , с изпълнението си на „Too Much Love Will Kill You“ на Фреди Меркюри, разчувства журито и разплака Любо Киров. От вълнение  сълзи напълниха и очите на самия Петър. Малкият талант се записал за кастинга на „Големите надежди“ без знанието на родителите си и по този начин сбъднал новогодишното си желание.
„Ти напълни сцената със сърце“, коментира изпълнението му Веселин Маринов, а макар и трудно, Любо допълни: „Ти правиш това, което е най-важното за един артист – караш другите да се вълнуват – това е важното за тази сцена”.
Другата голяма изненада за изпълнителя на „Имам само теб” беше изпълнение на... „Имам само теб” на 13-годишния Иван Иванов от Горна Оряховица.
Впечатляващи бяха изпълненията и на останалите надежди от великолепната петица. Носителката на многобройни награди от конкурси у нас и в чужбина - Даяна Георгиева от Разград, удиви публиката на шоуто с емблематичната „Не така” на ФСБ.
„Ти си една фея на изкуството“, коментира Дивна представянето на Елеонора Димитрова от Търговище, която вдигна на крака звездните коментатори с изпълнение на "Horchat Hai Caliptus" на Ищар.
Подобна реакция предизвика и Лидия Стаматова от Бургас с прочувствената “Bleeding Love” на Леона Люис.
„Благодаря на теб и на всички деца в предаването, защото вие създавате една по-хубава България“, заключи Любо Киров малко преди края на четвъртия епизод на шоуто. За да подкрепят децата, специални гости на шоуто бяха и победителят в първото издание на X Factor Рафи, неговият подгласник Богомил, а любимецът на децата – Бате Енчо, се качи на сцената на „Големите надежди“, за да връчи финалните резултати от гласуването на зрителите.
Чаровната асистентка на водещия Драго Симеонов -Ахинора сподели мечтата си да бъде директор на голяма телевизия, а в програмната й схема да присъства само и единствено "Големите надежди" от сутрин до вечер.
Неин фен е  синът  на известната телевизионна водеща Мария Игнатова-тя обеща в най-скоро време да бъдат специални гости на предаването, където на живо ще се срещнат Ахинора и Виктор.

Няма коментари:

Публикуване на коментар