Translate

сряда, 2 април 2014 г.

Албена Денкова изпързаля конкуренцията


След лайфа снощи, Албена Денкова и Дарин бяха участниците, които слязоха от сцената на Dancing stars с най-широки усмивки. Те събраха най-много точки и станаха победители в
първата вечер на Седмицата на смеха в бляскавото шоу на Нова. Кралицата на ледената пързалка Албена Денкова изпързаля конкуренцията с резултат от 37 точки, а Дарин и Ани, с техния фокстрот, се оказаха единствените достойни конкуренти, събрали същия брой точки.
Критики понесе холивудската звезда Антон за изпълнението си на куикстеп.  Мика и Тодор представиха прелестна огнена салса.За да бъде близо до любимата си Мика, в публиката отново бе актьорът Иво Аръков. 31 точки пък събра пасо доблето на Ути и Елена. Пиперчето и солчицата на ТВ ефира представи изумителна извънземна хореография с извънземен стайлинг. Специална помощ от балетист на Националната опера и балет е получил засмяният кулинар по време на усилените си тренировки за перфектни отскоци.
И журито не остана равнодушно към междупланетния им танц. Похвалите за Ути и Елена валяха, но когато дойде време за истинските оценки, съдиите бяха доста по-обрани.
Обрани бяха и в оценките си за Нели и Наско и тяхната ча-ча-ча. Фаворитите от миналата седмица Михаела и Светльо също бяха „порязани“ с оценките. 32 точки получиха за изпълнението на своята хип-хоп хореография. Въпреки това, танцът им стана „Танц на седмицата“ след влизането в сила на новия регламент за избор на най-добър танц с гласуване от феновете на Facebook страницата на предаването.
Специален повод за радост има смелата и обичана Нана. Миналата вечер, на 1-ви април, тя и съпругът й имат годишнина от сватбата си. Те са се събрали в деня на шегата точно преди 7 годи и съпругът и синът й се появиха на сцената с цветя. Нана и партньорът й Мирослав изпълниха енергичен куикстеп, пременени като Мини и Мики Маус. На забележката относно липсата на синхрон от страна на Илиана Раева, Нана отвърна с ритуално сваляне на долните гащи от костюма си.


Няма коментари:

Публикуване на коментар