Translate

сряда, 9 април 2014 г.

Рени пропява на иврит в „Биад”


Фолк певицата, която от две години живее в столицата на Израел - Тел Авив заедно със семейството си, се прибира за концерт в София
На 9 април изпълнителката на хита „Влюбих се опасно” наруши „мълчанието” и зарадва почитателите на попфолка, като бе и първия специален гост на поредица от партита по случай 20-годишнината на емблематичния столичен фолк клуб „Биад”.
Въпреки, че тематиката на купона ще е ретро фолк певицата включи в репертоара си някои от най-новите си песни. Специален комплимент към родната публика бе и популярна песен на иврит, която изпълнителката е научила перфектно и пресъздаде на живо на родната сцена.
Тя сподели, че вече има в репертоара си няколко песни на иврит, но „в България хората знаят само една от тях, която е стара еврейска песен и е популярна в изпълнението на Ищар - "Хорачт хайкалиптос". Именно с нея тя зарадва своите почитатели.
Рени представи и емблематичните си хитове като "Като птица съм свободна", "Влюбих се опасно", "Искам те", "Ранена", песни от последния й албум "Нека няма край" - "И нея купил си с пари", "Магия" и "Бях на ръба".
„Най-новата ми песен, която излезе с видеоклип се казва "Мъжете също плачат" и я подготвих с композитора Милен Македонски за "Евровизия", но както знаете България се отказа от този форум. Но на участия като в „Биад” не пея балади, там залагам единствено на хитови бързи парчета, сподели фолк певицата.
Тя сподели още, че не се прибира често в България. Този път ще остана само за два дни, през които вече е организирала и срещи с приятели и гостуване в телевизионно шоу. Иначе за по-дълго ще се прибере със семейството си през лятото, когато е лятната ваканция на децата и.
Рени допълни, че ако успее ще се види и с композитори по повод нови проекти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар