Translate

сряда, 9 април 2014 г.

Ути Бъчваров прекъсна участието си в Dancing Stars



"Разбрахме от докторите, че си бил в прединфарктно състояние", издаде водещият Калин Сърменов. Симпатичният кулинар със счупена ръка потвърди и призна, че е напуснал болницата, само за да се сбогува със зрителите.
"Моля ви, не ми се сърдете, просто се почувствах много уязвим. Докторите бяха недвусмислени. За съжаление тази и следващата, както и по-следващата седмица няма да мога да танцувам". Ути Бъчваров напусна сцената на Dancing Stars 2014 с думите: "Това предаване е стандартът!". Какво ще се случи с Ути и ще преодолее ли и тази пречка по пътя си към удоволствието от танца ще разберем скоро в Dancing Stars 2014 по Нова.
Албена Денкова и Калоян бяха най-добри на сцената на Dancing Stars, който  беше същински декор на бляскава холивудска продукция. Двамата станаха и победители и носители на зрителския приз "Танц на седмицата", който избират феновете във Facebook страницата на шоуто. Фокстротът им по мотиви от филма "Блус брадърс” бе определен за хипнотизиращ и грабна танцувалния Оскар на журито с безкомпромисните 40 точки.
Холивудската седмица в Dancing stars откри хубавата Нана, която бе неотразима на сцената 
в ролята си на Джулия Робъртс от "Хубава жена".

Кралицата на хумора Албена Михова , която свали 7 килограма от началото на шоуто, беше танцувална буря на дансинга. Тя и партньорът й Петьо представиха закачлив куик степ по мотиви от любимия на милиони хора сериал "Приятели". 
Какви ще са развръзките в Холивудската седмица в Dancing Stars, ще има ли драма, екшън, романтика и хумор за главните ни герои? Какво ще реши вотът на зрителите и дали ще видим Елена обратно в ефира на Нова? Всичко това и още много, само в Dancing Stars 2014, в четвъртък, от 20:00 по Нова.

Няма коментари:

Публикуване на коментар