Translate

понеделник, 19 май 2014 г.

В Първа САГБАЛ „Св. София“ - безплатни прегледи и консултации в рамките на ин витро програма „40+“ до 25 юни




От 15.05.2014 г. до 25 юни, в лечебното заведение се провеждат безплатни прегледи и
консултации в рамките на програмата за лечение и диагностика на двойки с репродуктивни проблеми „40+“, но само след предварително записан час на тел.: 024470263 или на GSM: 0878205253.
През периода ще се провежда и безплатно психологическо консултиране за двойки с репродуктивни проблеми във връзка с емоционалните проблеми по време на ин витро лечение.
Консултациите с психотерапевта Ирина Димова ще се осъществяват след предварително записване на тел.: 0887513 244.
Програмата „40+“ е насочена предимно към жени над 40 години, но от нея ще могат да се възползват и по-млади жени с преждевременно намален яйчников резерв.
Съвместната инициатива на Първа САГБАЛ „Св. София“ и Варненски медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ се осъществява като реверанс към тази група пациентки, които нямат възможност да се възползват от националната програма за финансиране на лечение чрез ин витро оплождане и цели да им се предложат преференциални и достъпни цени на ин витро процедури. За включилите се в програмата, ще бъде изготвен индивидуален план за лечение от водещи специалисти по репродуктивна медицина от двете лечебни заведения с главен консултант доц. д-р Емил Ковачев дм. от МУ-Варна, лекари от „Св. София“ и ембриолозите на лечебното заведение.

Няма коментари:

Публикуване на коментар