Translate

понеделник, 12 май 2014 г.

Пилотното издание на Be IT ще се проведе на 21 май в София



Първата специализирана IT конференция (Be IT), насочена към млади специалисти и 
студенти-обучаващи се в сектора на информатика и информационни технологии, ще се проведе на 21 май в Център за образование и култура „Илиев“, Студентски град, между 10:00 и 18:00 часа.
Едни от най-големите компании работещи в ИТ сферата на българския пазар ще вземат участие в събитието. Сред тях са: SmartIT, Infragistic, Adastra, Proxiad, Melon, SAP, HP, Komfo, Comverse, UniCredit Bulbank, Obecto.
Три са основни направления, които ще бъдат засегнати, по време на форума, а именно новостите в Web, Mobile и Database. Във всеки един от модулите ще се проведат уъркшопи, както и дискусии, относно реални казуси, с които професионалиститеса се сблъсквали, но и справили, в процеса на своята работа.
Много изненади и приятни емоции очакват посетителите, които ще могат да се насладят на енергийни напитки и храни, предоставени от Nestle България и Red Bull.
Конференцията Be IT се организира от JobTiger HR компания и кариерен сайт. Генерален спонсор на събитието е SmartIT, а организационен партньор - AUBG: Elieff Center for Education and Culture.
Be IT се осъществява с медийната подкрепа на Jobtiger.TV, Probook, Предприемач.com, Kaldata, Computerworld, IDG.BG, Investor, Seminari365, NewTrend и Silicon Drinkabout.
Участието в Be IT е напълно безплатно, но се изисква задължителна предварителна регистрация, тъй като местата са ограничени (http://beit.today/Registration).

Няма коментари:

Публикуване на коментар