Translate

понеделник, 12 май 2014 г.

Жана Бергендорф на Световното първенство по футбол на FIFA™в Бразилия 2014 г


Жана Бергендорф, любимката на българската публика и победител във втория сезон на „Х Фактор“ у нас, ще бъде част от неповторимата емоция на откриването на Световното първенство по футбол на FIFA™ в Бразилия 2014 г със своя собствена снимка на терена. Огнената дива бе сред първите, които станаха част от дигитална активация на Coca-Cola - Щастливият флаг е с размерите на футболно игрище. Проектиран е от бразилския уличен художник Спето, партниращ си с аржентински творец.
Най-освежаващата напитка в света, дава възможност на милиони запалянковци в света, които нямат възможност това лято да гледат шампионата на живо, да присъстват на откриването със своя снимка. И така да станат част от уникалното футболно преживяване. Всички снимки, качени до 10 май, ще оживеят в първия по рода си огромен флаг, който на 12 юни ще бъде показан преди легендарния откриващ мач на първенството – Бразилия – Хърватия, който ще се проведе в Сао Пауло. Всъщност флагът е гигантска мозайка, най-голямата, която е създавана някога, изработена само от снимки и туитове, въведени от фенове от цял свят.
Жана сподели емоциите от своето участие в активацията и нетърпението си за грандиозното откриване с всички свои фенове във Фейсбук.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар