Translate

понеделник, 19 май 2014 г.

Странно HENDRICK’S парти събра любителите на най-необичайния джин


HENDRICK’S, Тhe unusual gin бе домакин на едно невиждано досега парти в Университетската ботаническа градина – София, която в духа на събитието бе напълно променена-преливаща от рози и краставици.
Не може да очакваме нещо стандартно от джина, чиито основни характеристики са различното и леко откаченото. Коктейлите с HENDRICKS включват екстракт от краставици и листа от рози и то български, а вместо обичайните лимон и лайм за овкусяване и декорация на се използват резени или спирали от краставици. За усвояването на тези специфични техники, на своеобразен хепънинг бяха поканени, както представители и служители на най-големите и известни заведения в София, така също журналисти и популярни личности. Необичайното събитие провокира гостите с нетипичните игри и забавления, типично в стила на марката. Някои от гостите се преобразиха в специален кът с помощта на модни стилисти, а други пък „предложиха главите си“ за чудновати снимки.Двойка на кокили, професионални танцьори и подбрана селекция музикални парчета
допринесоха за специалното настроение и създадоха усещане за невероятната HENDRICK’S „епоха“. Екстравагантно облечени актьори-аниматори на HENDRICK’S подканваха гостите да участват в не по-малко откачени игри на специално провеждащата се Олимпиджиниада.Те се състезаваха в обелването на краставици, след което бягаха щафета по двойки с трикрак панталон.Други пък бяха провокирани да се състезават в търкаляне на шапка-бомбе с помощта на чадър.
Невероятната Джиностанция изкушаваше с разнообразие от необикновените миксове HENDRICK’S и чудните елементи от краставици, лаймове, лимони, люти чушки, босилек, естрагон и магданоз, които украсяваха по приказен начин чашите със странните еликсири. Напитките на Джиностанция бяха дело на необикновените майстори на Българска Барманска Гилдия.
По време на събитието бе представен - Fever-Tree новият премиум микс за коктейли. Феновете на странните и приказни изживявания, които с нетърпение очакват горещото лято, могат да започнат тренировки още сега с някои HENDRICK’S миксове и коктейли.Джинът може да откриете в специализирани магазини. Ако пък предпочитате наготово да ви поднесат магия в чаша, барманите от по-добрите заведение в София и страната със сигурност ще задоволят този ваш каприз.
--------

Hendricks е уникален джин, произвеждан на малки серии, по специална рецепта на семейната дестилерия William Grant & Sons, в така нетипичната за джин Шотландия, но с използване на вековната традиция на дестилирането, както и изобилието на чиста мека вода. Джинът притежава удивително високо качество и учудващо странна комбинация на съставките си, които представляват прекрасна палитра от 11 растителни продукти, добивани от четири различни краища на света. Hendricks по необикновен начин съчетава дестилат от два вида казани и по този начин създава божествено мек и хармоничен джин, който притежава своебразен характер и хармоничен баланс на фините аромати.  С изкушаващото си съчетание на чудноватите екстракти от краставици и листенца от рози, той успешно печели феновете си из цял свят – хора, които търсят различното и нетипичното.


Няма коментари:

Публикуване на коментар