Translate

понеделник, 30 юни 2014 г.

AOC пуска 27" монитор за игри



Специалистът при дисплеите AOC разширява линията си от специализирани монитори за игри с голям 68.6 см (27") Full HD модел с широк екран.

g2770Pqu впечатлява не само с голямата си екранна площ за супер изживяване като на кино. Неговата честота на опресняване от 144 Hz, ултра бързото време за реакция на пикселите от 1 ms и наличния DisplayPort вход също помагат на игрите да оживеят с гладки движения без видимо забавяне, замазване или накъсване на картината. В допълнение към впечатляващата си производителност, g2770Pqu се адаптира перфектно към индивидуалните нужди на геймърите, благодарение на множеството възможности за свързване, включително с Android устройства чрез MHL, модерните ергономични функции и стерео говорителите, вградени директно в монитора. Огромният екран е особено удобен за играчи, които обичат да се наслаждават на игрите от по-голямо разстояние: седнали на дивана с безжичен контролер в ръка, те могат да прочетат дори най-дребния текст в игрите без усилие и да се възхищават дори на най-фините детайли от играта в цялата им визуална прелест, благодарение на големия размер на екрана на g2770Pqu и кристално ясните изображения при Full HD резолюция от 1920 x 1080 пиксела. Дори по време на най-интензивните игрови моменти, изключително краткото време за реакция на пикселите на монитора от само 1 ms и върховата му честота на опресняване от 144 Hz гарантират завладяващо преживяване без призрачни ефекти, накъсване или замазване. По този начин, играчът се наслаждава на кристално ясни изображения и идеално плавни анимации през цялото време, което не само намалява умората на очите, но и осигурява конкурентно предимство в мултиплеър игрите: играейки на g2770Pqu никой играч няма да
пропусне целта си заради засичащи изображения. Високата осветеност от 300 cd/cm² ще направи всяка победа още по-ярка.DisplayPort конекторът е най-предпочитаният начин за свързване на PC-та и Mac-ове за постигане на супер бързо предаване на изображения, а HDMI порта позволява закачане на огромно разнообразие от игрови конзоли, Blu-ray плеъри, плеъри за стриймване на мултимедия и дори Android смартфони и таблети. Съдържанието на екрана на последните може да бъде дублирано по удобен начин на големия 27" дисплей, благодарение на MHL функцията. При това мобилните джаджи могат да бъдат зареждани в същото време, посредством вградените USB 3.0 и 2.0 конектори, които могат да бъдат използвани за прикачане на най-различна съвместима периферия. Мониторът добавя множество ергономични възможности към тази гъвкавост: накланяне, завъртане, настройка на височината и обръщане в портретен режим. Вградените стерео говорители с мощност 2 W не само превръщат g2770Pqu в сърцето на всяка домашна система за забавление със своя респектиращ звук, но и спомагат за освобождаването на място и избягване на кабелната бъркотия предвид отпадането на необходимостта от свързване на външни тонколони. Като всички игрови монитори на AOC, g2770Pqu съчетава впечатляващата производителност със страхотна грижа за околната среда. Той притежава интелигентен Eco режим и e-Saver софтуер, които помагат за намаляване на консумацията на енергия. Дисплеят покрива и стриктните критерии на важните стандарти за устойчивост като EnergyStar 6.0 и TCO 6.0. Като за всички свои монитори AOC предлага 3-годишна гаранция със замяна на място за своя нов геймърски модел.

Препоръчителната крайна цена на g2770Pqu е 889 лв. с ДДС.


Няма коментари:

Публикуване на коментар