Translate

понеделник, 2 юни 2014 г.

Топ-ергените на финалната права



Свободните мъже в България събират пари за построяване на църква
  
За първи път класацията ЕРГЕН НА ГОДИНАТА стартира през ноември месец 2013 г. До 31 май желаещите имаха възможност да изберат свободните мъже в България в категориите - Шоубизнес, Спорт, Бизнес и Политика.
Медиен партньор на инициативата е светския сайт Svetsko.bg, на чиято страница се намира и самата платформа за гласуване. Повече от 6 месеца най-популярните вестници, списания, онлайн и електронни медии подкрепяха уникалната по рода си класация.
Най-желаните БГ ергени - красиви и не толкова добре изглеждащи, щастливи или нещастни в любовта, но до един чаровни, популярни и не чак толкова известни, са избирани и сред най-популярните свободни мъже в България, тези за които всички говорят. За първи път в класацията са включени и наследниците на едни от най-заможните фамилии в нашата страна.
Организаторите на ЕРГЕН НА ГОДИНАТА ще раздадат специални статуетки на победителите във всяка една от категориите. Те са решили да избягат от стандартните церемонии и затова най-желаните ергени ще бъдат изненадани от популярни и красиви дами, които лично ще им поднесат призовете на ексклузивна вечеря. През лятото пък предстои най-оборотните ергени да се съберат на специално парти под наслов „Нощта на ергените“, което ще се вихри на морето и плажа в най-оборотния музикален клуб – Hacienda Beach в Лозенец.
Вече е ясна и благотворителната кауза, която ергените ще подкрепят. Най-желаните български мъже ще участват в дарителската кампания за набиране на средства за изграждане на Православен Храм „Рождество Христово“ в район „Младост“ в гр.София. В нея ще се включат почти всички от тях като дарят средства за благородната инициатива.
Вие също може да участвате в кампанията като изпратите SMS с кратък текст на латиница: DMS MLADOST на единен дарителски номер 17777. За абонати на Mtel, Vivacomи Globulцената на един SMS e 1лв. За потребители на предплатени услуги на трите мобилни оператори цената на един SMS е 1.20лв. с ДДС.
ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА: IBAN:BG95SOMB91301050536001, BIC:SOMBBGSF, ОБЩИНСКА БАНКА


Няма коментари:

Публикуване на коментар