Translate

понеделник, 2 юни 2014 г.

Морска клетва дадоха децата на Бургас


БМФ Порт Бургас подари празник на най-малките по случай Европейския ден на морето и Деня на детето
 
”Бургас за нас е съдба! Ние тук се раждаме! И морето е нашият дом! И от малки в ръцете си държим надеждата да го пазим с красота обграден!”
Тези думи повториха клетвено десетки деца на Бургас, събрани на “Охлюва” в Морската градина. Те бяха главните участници в хепънинга “Деца край морето”, организиран от БМФ Порт Бургас по случай Европейския ден на морето и Деня на детето.
На сцената, украсена с пъстри балони се редуваха певци и танцьори от детски градини, школи  и състави. Пъстро и свежо бе настроението и сред публиката, която бурно аплодира мажоретките от ЦДГ ”Вълшебство”, танцьорките от клуб “Фрея”, малките майстори на брейка от The Next Crew.
Талантливите деца на Бургас бяха топло приветствани от Калина Иванова, представител на БМФ Порт Бургас. Всички изпълнители получиха подаръци – топки, цветни шапки за лятото  и пастели, с които да рисуват своите вълшебни детски светове. Те, както и децата от  публиката бяха зарадвани с лакомства, както се полага на истински празник! А техните приятели от БМФ Порт Бургас споделиха, че ще им поднасят и други красиви изненади.

Няма коментари:

Публикуване на коментар