Translate

понеделник, 2 юни 2014 г.

Първото българско пост-продукционно студио с офис в САЩ



Bubu Studio обяви партньорство с Liquid9, за да разшири дейността си отвъд океана

Bubu Studio е първото изцяло българско пост-продукционно студио, което отвори представителство в САЩ. Българската компания избра за свой партньор Liquid9, за да разшири
дейността си отвъд океана с офиси в Чикаго, Канзас, а скоро и в Лос Анжелис.  Студиото за реклама Liquid9 беше предпочетено пред десетки други, заради отличния си имидж на пазара, извоюваното доверие от клиентите и не на последно място, защото “Liquid9 споделят нашите ценности, начин на работа и забавен дух в офиса. Бихме искали да пренесем нашите умения, талант и хъс на чужди пазари и решихме, че най-уместно е да започнем от Америка – страната на визуалните ефекти, анимацията и новите технологии ”, каза Петър Петров, CEO на Bubu Studio Bulgaria & USA.
Бъдещите планове на Bubu Studio са свързани с разширяване на пост-продукционната си дейност в Европа, с разработка на мобилни приложения и игри, както и с отваряне на LOW COST офис у нас.
--------------
Bubu Studio е българско пост-продукционно студио, създадено през 2010 в София. Услугите, които предоставя, започват от идеи и концепция и стигат до органична 3D анимация. Известно е с фотореалистичните визуални ефекти като течности и взривове, отличава се на пазара с цветните корекции, които предлага, както и с цялостната си работа по телевизионни реклами и филми.

 


Няма коментари:

Публикуване на коментар