Translate

понеделник, 30 юни 2014 г.

Монитор на Philips спечели наградата 2014 COMPUTEX d&i Gold Award



Първият в света дисплей на Philips без разделител между двете части предлага двойна продуктивност и минималистичен, ултра тънък дизайн

Първият в света монитор Philips ”две в едно” без разделител получи отличието 2014 COMPUTEX d&i Gold Award за забележителна иновация при разработката. Моделът
19DP6QJNS на Philips комбинира два 19-инчови (48.3 см)екрани и така осигурява виртуално непрекъсната площ с диагонал 32 инча,увеличена продуктивност и естествено представяне на изображенията.Благодарение на минималистичната тънка рамка с ширина 3.5 мм и панорамният IPS панел, брилянтните цветни изображения може да бъдат наблюдавани под всякакъв ъгъл.
Стойката пести място и е проектирана за осигуряване на максимални възможности за настройка с цел постигане на оптимален зрителен комфорт. Мониторът предлага накланяне напред и назад и на двата дисплея до 22.5 градуса. Малката заемана площ спомага за оптимизиране на мястото на бюрото и избягване на бъркотията от кабели. Елегантният монитор на Philips предлага още щедри възможности за връзка, включващи един DisplayPort и VGA вход на първия дисплей, като и един VGA вход и един MHL-съвместим HDMI вход на втория дисплей, заедно с два USB входа на всеки дисплей за по-голямо удобство. Поддръжката на MHL позволява на мобилните ви устройства да оживеят на големия екран и ви дава възможност да гледате съдържание директно от съвместим смартфон или таблет, докато в същото време го зареждате.
Мониторът „две в едно” на Philips е оптималният дисплей за всяка среда. Той е идеален
за разширяване на мястото в офиса, тъй като позволява сравнение на два документа един до друг и повече екранна площ за преглед на големи таблици, което увеличава ефективността и продуктивността. Идеален е и за дизайнерите, използващи 3D графикаили имащи нужда от детайлна информация в CAD-CAM системи, като свързаните екрани дават повече място за създаване и използване на множество дизайнерски инструменти.Освен това геймърите могат да се потопят в действието на мултиплеър игра и да се състезават един до друг на двата екрана – по един за всеки играч.
19-инчовият Philips монитор за момента не се предлага в Европа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар