Translate

вторник, 29 юли 2014 г.

Sony ви помагат да се подготвите за лятото с няколко страхотни преносими устройства, които ви гарантиратперфектни летни изживявания на открито.



Преносимо зарядно CP-V3
Неприятната ситуация, в която батерията ви свършва по средата на фестивал, вече е минало. Където и да се намирате, с преносимото зарядно CP-V3 съвсем бързо ще можете да презаредите и да продължите да споделяте вашите страхотни летни моменти онлайн. Не е нужно да търсите и да чакате на опашка назареждаща станция – това преносимо зарядно има
капацитет от 2800mAh и висока мощност от 1.5А, която осигурява бързо зареждане на смартфона вив движение. Налично в набор от цветове, устройството е готово да отговори на вкусовите предпочитания на всеки.
DSC-QX10 Lens-Style фотоапарат
Запечатайте всеки важен момент в невероятно качество и детайлност с подвижния DSC-QX10 Lens-Style фотоапарат. Това перфектно за всякакви фестивали устройство превръща смартфона ви в мощна камераблагодарение насвоя сензор с висока резолюция, оптичнотоприближение, функцията Optical SteadyShot за балансирани изображения и допълнителните ръчни настройки. Lens-Style фотоапаратът DSC-QX10 ви дава възможност да заснемате снимки и видеоот всякакъв ъгъл. Ако се опитвате да направите снимка на любимия си изпълнител на сцената, но сте част от гъстата тълпа по време на концерт,просто вдигнете QX10 и запечатайте кадъра си, докато следите какво е уловил фотоапарата ви на екрана на вашия смартфон. Този фотоапарат се побира лесно в джоба и предлага множество творчески възможности за редакция на вашето изображение или за незабавно споделяне на снимки през смартфона ви.
Серия слушалки MDR-ZX
Не можете да се насититена любимите си летни парчета? Свалете или стриймвайте разтърсващите песни от фестивала през услугата Music Unlimited на Sony и ги слушайте в перфектно качество на страхотни слушалки. Серията MDR-ZXслушалки на Sonyви осигуряват до 13 часа висококачествен звук и то с дизайн, който би допаднал на всеки стилен меломан. С безжичните и удобни MDR-ZX760BN можете безпроблемно да стриймвате мощен дигитален звук от смартфона, таблета или компютъра си посредством Bluetooth® свързаност. Слушалките са перфектни за употреба на път или по време на паузите на музикалните партита и фестивали, благодарение на тяхната дигитална технология за елиминиране на шума,коятозаглушава до 98% отстраничните звуци. Цветният и компактен събрат на слушалките MDR-ZX750BN са MDR-ZX610AP, които са налични в 4 различни ярки цветни елементи. Екипирани с мощни 40 мм неодимови говорители, тези стилни слушалки ще ви позволят да чуете всяка нота с перфектна чистота и висока чувствителност. А защо изборът ви да не се спре на модела MDR-ZX310с неговия перфектен звук и удобен сгъваем дизайн, който лесно се побира във вашата раница?
Безжични високоговорители SRS-X3 и SRS-X2
За едно по-веселоизкарване на къмпинга споделете вашата музика с приятели благодарение на малките и леки безжични колонки SRS-X3 и SRS-X2. Не се заблуждавайте от размерите им – и двата говорителя са достатъчно мощни, за да могат вашите любими летни хитове да звучат достатъчно силно. SRS-X3 си имат всичко: чудесна ергономичност, устойчив материал и невероятен басов звук, съчетани с безспорно класен дизайн. Колонките разполагат с вградена презареждаща се батерия, която позволява до 7 часа производителност. SRS-X2 е вашият перфектен, дискретен другар за външни условия - достатъчно малък, за да се побере в ръката ви, и достатъчно мощен, за да възпроизведе впечатляващ звук. Качеството на звука е без компромиси,въпреки размера, и дори е подобрено благодарение на технологията ClearAudio+, както и на вградения режим „Звук“.
Всички носими устройства на Sony са вече налични в цяла Европа.


Няма коментари:

Публикуване на коментар