Translate

четвъртък, 18 септември 2014 г.

ЖИВЕЙ АКТИВНО! отличава героичните постъпки на кучетата на 28 септември в Южния парк



Стотици почитатели на активния начин на живот и приключенията и техните домашни любимци ще се включат в „ЖИВЕЙ АКТИВНО! И СЪС СВОЕТО КУЧЕ”, за трета поредна година на 28 септември 2014 г.
От 10.30 часа на обособената площадка за разходка на кучета в Южния парк ще бъдат организирани демонстрации, спортни активности и игри с много подаръци от Purina Dog Chow. За първи път ще бъде отдадено нужното внимание и уважение към кучетата с призвание – тези, които ни спасяват, помагат, водят и пазят.
Под надслов „Професия куче” ще бъдат представени кучета-герои: кучета –водачи; кучета от планинската спасителна служба, заедно със своите водачи; полицейски, пожарникарски и граничарски кучета. Те ще приобщят участниците към различни каузи, ще разкрият приноса на силната връзка между човека и кучето и ще бъдат удостоени с почетни награди.
Организаторите ще подхранят вкуса към приключения не само с традиционно организираните Dog Frisbee и Agility демонстрации и игри с публиката, но и с 3 специално обособени зони за кучета на различна възраст. Разходки във влажни гори, тичане през локвите, гонене на фризби - всеки ден и на всяка възраст домашният любимец е готов за нови приключения. В кътовете всички стопани ще могат да получат полезна информация, консултации и уроци как да се грижат по-добре за своите най-добри приятели, каква храна е подходяща за тях в съответния етап от живота им, за да имат винаги неизчерпаема енергия, както и как да спортуват и да се забавляват заедно.
Организаторите от Нестле България и Purina Dog Chow ще дадат възможност и на всички треньори, кучешки клубове, школи и любители да покажат възможностите на своите кучета, като се включат в демонстрациите, игрите и уроците. Всеки, който дойде, ще научи забавни трикове, докато се състезава със своя домашен любимец и ще има шанс да спечели много награди и изненади от Purina Dog Chow. Всичко, което е необходимо на стопаните, за да се включат в активността със своя четириног приятел, е желание за приключения, добро настроение и въображение за създаването на уникални игри с тяхното куче.

Няма коментари:

Публикуване на коментар