Translate

сряда, 10 септември 2014 г.

AOC представя 34" WQHD монитор



AOC поставя нови стандарти по отношение на големината: с модела u3477Pqu, специалистът при дисплеите завладява нови територии, комбинирайки голям размер и увеличена продуктивност. Този WQHD дисплей с диагонал 86.7 cм (34") е правилният
избор за кино ентусиасти и взискателни потребители, които използват множество приложения едновременно. Поразяващата чистота на образа и 1.07 милиарда цвята обещават, че нищо няма бъде скрито при показването на изображения с висока резолюция върху панорамния UltraWide 21:9 екран с 4.95 милиона пиксела. Мониторът притежава впечатляваща резолюция от 3440 x 1440 пиксела върху площ, малко по-голяма от четвърт квадратен метър. Съотношението на страните позволява гледането на филми в кино формат без черни ивици в горната и долната част. Благодарение на отличното взаимодействие между хардуер и софтуер, потребителите могат лесно да гледат филм и същевременно да играят игра на един екран. Наред с многото различни портове като USB 3.0 и DisplayPort, AOC предлага интегриран HDMI интерфейс с MHL функционалност, който позволява дублиране на съдържанието от смартфон или таблет на големия екран.
Дните на безкрайно скролиране или превключване между прозорци са безвъзвратно отминали, тъй като екранната площ от 79.9 x 33,5 см позволява разполагането на почти четири страници А4 една до друга на екрана или наблюдаването на над 16 видео потока едновременно, например от камери за наблюдение.
Факт, който заслужава отбелязване, е че височината на монитора е еднаква с тази на 27-инчов модел. По този начин не се налага да движите главата си нагоре и надолу, когато разглеждате сложни диаграми. Благодарение на своя размер, остро и детайлно изображение, екранът може спокойно да бъде използван за презентиране на
информация на малка група от хора.
Не по-малко интересни са възможностите „картина-в-картина“ и „картина-до-картина“, които позволяват гледането на картина от различни източници едновременно. Благодарение на иновативният софтуер Screen+ на AOC, екранът може да бъде разделен на до четири панела.
Пълната ергономична гъвкавост води до по-висока продуктивност. Освен това 34-инчовият дисплей идва с голям набор от функции за намаляване на умората: настройка на височината до 130 мм, завъртане, накланяне и обръщане в портретен режим. Той също така може да бъде закрепян на VESA съвместими стойки.
Най-големият IPS монитор на AOC - u3477Pqu – предлага впечатляващите 4,95 милиона пиксела върху екран с диагонал 86.7 см (34"). Той предлага картина с най-фини детайли във формат 21:9. Технологията Real 8-bit +FRC дава възможност за изобразяване на повече от 1 милиард цвята. Моделът има честота на опресняване на екрана от 60 Hz и време за реакция на пикселите от само 5 ms. Така този 34-инчов дисплей става подходящ и за динамични приложения като компютърни игри.
Снабден с различни входове за сигнал, чудесно управление на цветовете, кристално ясни изображения и комплект вградени говорители с мощност 3W, мониторът е идеално комплектован за гледане на филми, които изискват върхова резолюция и звук.
34-инчовият монитор използва висококачествен IPS панел с много големи ъгли на видимост – до 178° по вертикала и хоризонтала. Освен това, с яркост от 320 cd/, u3477Pqu е подходящ дори за среди, където има ярка околна светлина.
Наред със сертификатите за устойчивост като EnergyStar 6.0 и TCO 6.0, мониторът притежава интелигентен софтуер като Eco Mode и e-Saver. 34-инчовият модел има четири USB порта – по два от спецификациите 2.0 и 3.0. Вграденият DisplayPort гарантира бърза и безпроблемна връзка с компютъра.
Android ентусиастите ще оценят наличието на HDMI конектор с поддръжка на MHL (Mobile High-Definition Link). MHL позволява директно дублиране на съдържанието на екрана на смартфони и таблети върху големия монитор. По този начин става много лесно да провеждате видео разговори или да показвате презентации на големия екран.
AOC предлага 3-годишна гаранция със замяна на място за модела u3477Pqu. Мониторът ще бъде в продажба през септември 2014 г. на препоръчителна крайна цена от 1349,00 лв. с ДДС.



Няма коментари:

Публикуване на коментар