Translate

сряда, 10 септември 2014 г.

LG представи една от най-големите колекции от иновативни решения на IFA 2014


Между 5-10 септември в Берлин се проведе IFA 2014– най-голямото изложение за потребителска електроника в Европа

LG участва в изложението с темата „Иновации за по-добър живот“ и представи грандиозна нова продуктова линия, за да демонстрира колко интегрирана е вече марката LG с живота на потребителите-в цялата си гама от потребителска електроника и домакински уреди, включително първия в света потребителски4K OLED телевизор, часовника G Watch Rс Android WearTM, прахосмукачките CordZeroTM и уреди, които отговарят на текстови съобщения.
Вървейки по стъпките на LG G Watch, едно от първите на пазара преносими устройства с Android Wear™, LG има за цел да стане лидер в сегмента за преносими устройства, като слива класическия дизайн с прогресивна технология. НовиятLG G Watch R е първият в света аксесоар в стила на часовник, който има цял кръгъл пластмасов OLED (P-OLED)дисплей, използващ 100% от лицевата част на часовника. Най-новият модел на LG сAndroid има класически дизайн и здрав корпус с рамка от неръждаема стомана, а потребителите могат да направят избор на лицева част от цяла колекция.
G3 Beat (G3 в Европа и ОНД) предоставя премиум потребителско преживяване и бърза лазерна технология за автоматичен фокус в по-компактен пакет с дизайн около дисплей с 5.0-инчова тънка рамка. G Vista предлага по-широк 5.7-инчов дисплей, който споделя основната философия на G3.G3 Stylus предлага 5.5-инчов дисплей и стилусRubberdiumTM за тези, които обичат писането на ръка, правенето на записки и рисуването.
На IFA 2014 LG представи концепцията си за умен дом (Smart Home), която се основава на идеята за обединяването на множество смарт уреди в една свързана система, за подобряване на удобството и опростяване на използването.LG HomeChat е революционна платформа за съобщения, която предлага на потребителите безпрецедентен контрол и свързаност.Използвайки смартфона си, потребителите могат да се насладят на контрола върху тяхната умна домашна екосистема, както и интелигентните режими за спестяване на време и енергия като „излизане от къщи“, „прибиране вкъщи“или „ваканция“.
LG показа цялата си продуктова линия от домакински уреди на IFA 2014, които предлагат изключително удобство и невероятно спестяване на енергия с оглед високите стандарти на европейските потребители.Начело на колекцията е новата серияCordZero от премиум безжични прахосмукачки, която включва прахосмукачката CordZero™, модела с двойна функция CordZero™ 2 в 1, прахосмукачката-роботHOM-BOT SQUARE и CordZeroBeddingза почистване на чаршафи и матраци. Както и името на CordZeroпоказва, тази серия предлага мощно и удобно почистване без притеснението на кабелите благодарение на иновативната технология на LG Smart Inverter Motorи акумулаторните батерии.
LG показа и най-новите си енергийно ефективни хладилници, които предлагат не само повече пестене на енергия, но и по-тиха работа, по-дълго запазване на свежестта на продуктите и Total No Frost долен фризер, който надминава дори и изискванията на  клас A+++ енергийна ефективност с 20%. 
Най-новата пералня на LG, която бе представена за първи път на IFA може да завърши един пълен цикъл на миене само за 49 минути и надминава изискванията на  клас A+++ енергийна ефективност с 55% благодарение на технологията сиTurboWash™. LG Studioе модерен и елегантен комплект от уреди за кухнята, създаден дори за най-претенциозните европейски потребители и включва премиум хладилник, електрическа фурна, миялна, котлони и аспиратор.

Няма коментари:

Публикуване на коментар