Translate

сряда, 10 септември 2014 г.

LG представи най-новата си линия от енергийно ефективни хладилници на IFA 2014 в Берлин



Новите модели са създадени, за да посрещнат високите стандарти на европейските потребители. Хладилниците на LG запазват храната прясна по-дълго и правят
съхранението и подреждането на храната по-лесно и по-удобно.
С изключителния си Total No Frost енергиен рейтинг от A+++ -20%,хладилниците на LG с долно фризер отделение са лидери в индустрията по отношение на енергийна ефективност. При тестове, проведени от VDE, хладилниците на LG, които имат технология с инверторен линеен компресор показват, че са с около 32%по енергийно ефективни отколкото тези, които са оборудвани с конвенционални бутални компресори и така допринасят за значително по-ниски сметки за електричество. VDE също отбелязва и че хладилника на LG е с до 25% по-тих в сравнение с друг хладилник, захранван от конвенционален бутален компресор. Удобният Door-in-Doorдизайн на LG позволява на потребителите да достигат често консумирани продукти в хладилника като същевременно намалява количеството студен въздух, който „избягва“ от основното отделение на хладилника с до 41% и така поддържа храната прясна за по-дълго време. Регулируемата кошница се съчетава с удобна секция с чекмеджета и така позволява създаването на различни комбинации. Всеки член от семейството може лесно да настрои височината на различните отделения спрямо нуждите си. Тази доказана Door-in-Doorфункция е внедрена във всички хладилници на LG по света и включва и опции „страна до страна“, множество врати и горен фризер.
По-тънката изолация на стените дава на новия хладилник с четири врати от LG огромен капацитет за съхранение. Централната преграда, която обикновено се внедрява в хладилниците с две врати също е премахната и така създава още повече място за съхранение на храни и напитки. Освен това, системата за Smart Storage, която носи допълнителни удобства, има технология за управление на пространството и помага на собствениците да организират съдържанието на хладилника по по-изобретателни начини.
Функцията Smart Diagnosis™, предлагана в някои модели на LG, дава възможност на служители по поддръжката дистанционно и бързо да диагностицират потенциални проблеми с хладилника, без да се налага да посещават дома на потребителя.Мрежестият капак на Moist Balance Crisperподобрява задържането на влагата и така удължава живота на зеленчуците и плодовете. Разположена в основното отделение на хладилника, удобната Fresh 0 зона е идеално място за съхранение на месо и риба, където потребителите могат да получат достъп до тези често използвани продукти незабавно, без да се налага да ги замразяват и размразяват.
Основна спецификация:
Долен фризер с висока енергийна ефективност(моделGBB530PZCFS)
Инверторен линеен компресор
Енергиен клас A+++ -20%
Функция Total No Frost
Функция Multi Air Flow
Функция Smart Diagnosis™
Fresh 0 зона
Moist Balance Crisper™
Zero Clearance
Дръжка за лесно отваряне
10-годишна гаранция (за инверторния линеен компресор)
Премиум модел с много в врати(моделGMJ916NSHV)
Инверторен линеен компресор
Дизайн Door-in-Door™
Система за умно съхранение (Smart Storage System)
Функция Total No Frost
Функция Multi Air Flow
Функция Pure N Fresh
Сгъваем рафт
10-годишна гаранция (за инверторния линеен компресор)

Няма коментари:

Публикуване на коментар