Translate

сряда, 10 септември 2014 г.

LG си сътрудничи със Swarovski за да създаде перфектния премиум OLED телевизор



LG Electronics с дизайнерската подкрепа на Swarovski, известната австрийска марка за бижута и водещ в света производител на висококачествени кристали, ще представят единствен по рода си ИЗВИТ OLED ТЕЛЕВИЗОР в рамките на IFA Берлин.
“Развълнувани сме, че можем да покажем на посетителите на IFA този единствен по рода си телевизор – нашето първо сътрудничество с дизайнери от Swarovski,” каза Хиюн-хуой Ха, президент и изпълнителен директор на LG Home Entertainment Company.“Кристалите на Swarovski са въплъщение на лукс и финес, а в комбинация с премиум OLED телевизора на LG, съчетанието е просто перфектно.Кристалите спомагат за създаването на една просто приказна естетика, а нашата OLED технология гарантира също толкова невероятно качество на картината.”
С изчистената си стойка, украсена с бляскави кристали, допълвани от брилянтните и прецизни цветове на самоосветяващите се OLED пиксели, този модерен телевизор излъчва неповторима елегантност. Извитият OLED телевизор на LG е невероятно тънък със своите 4 мми тегло от само 16 кг. Телевизорът стои на стилната стойка LG Crystal Stand, която прави ергономичния извит дисплей да изглежда така, сякаш плува във въздуха. Този вземащ дъха ефект спомага за пълното потапяне в картината. За създаването на тази уникална стойка са използвани около 460 луминисциращи кристали Aurora Borealis в три различни размера (SS8, 10 и 12), които са монтирани ръчно, използвайки специално изработени шаблони. Резултатът е загадъчен и елегантен блестящ мотив, който превръща иновативния телевизор в
произведение на изкуството.
OLED телевизорът на LG предлага визуална прецизност без конкуренция благодарение на разработената от компанията иновативна система за затъмняване на пикселите и предимствата на OLED технологията. Извитият OLED телевизор наLG се предлага в лимитирана серия и ще бъде изложен по време на IFA 2014 в зала 11.2 на Messe Берлин между 5-10 септември. Потребителите от Европа ще могат да го открият на пазара в четвъртото тримесечие на тази година.

Няма коментари:

Публикуване на коментар