Translate

четвъртък, 18 септември 2014 г.

„Най-вълнуващото пътуване с Shell V-Power Nitro+”



Shell България даде официалния старт на надпреварата между четирите звездни отбора, които ще обиколят страната в търсенето на формулата за „Най-вълнуващото пътуване с Shell V-Power
Nitro+”. Капитаните- Виктория Терзийска, Башар Рахал, Мария Силвестър и Косьо Вълков разкриха имената на своите фаворити, детайли за обиколките и как ще впечатлят феновете си, за да стигнат до финала и да спечелят голямата награда – ексклузивно посещение във фабриката на Ферари в Маранело, Италия.
Екипите ще обиколят страната в компанията на четири автомобила - AudiQ5, VolkswagenGolfVariant, VolkswagenGolfSportsvan и VolkswagenCaddy, осигурени от Порше БГ.
Екипите получиха от Shell задание с начална точка в гр. София и крайна цел в гр. Бургас. Всеки отбор сам ще определи маршрута, местата за спиране и нощувка.Организаторите предизвикват екипите да направят своето пътуване възможно най-интересно, за да спечелят най-голяма подкрепа от феновете. Информация за пътешествията ще бъде споделяна онлайн и в социалните мрежи, така че приятелите и почитателите на отборите да бъдат информирани в реално време за развитието им.
Отборът победител ще бъде определен на базагласовете на феновете в специално създаденото приложение в страницата на „Дарик кафе“ във Facebook на адрес: https://www.facebook.com/Darik.Cafe. Всички гласували за любимия си екип ще вземат участие в седмични томболи с награди ваучери за гориво на стойност 50 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар