Translate

неделя, 12 октомври 2014 г.

Били Хлапето и Иван Тишев се включват в щура кампания на младежката тарифа Loop


Тонове интернет за Facebook и VBOX7 с новия Loop от Мтел

Loop се завръща с огромно количество минути и SMS-и към всички в Мтел и останалите
оператори. Младежката тарифа на телекома ще предложи на всички на възраст между 14 и 26 години още и тонове мо билен интернет към Facebook и VBOX7.
С месечна такса от 6,90 до 24,90 лева и до 5000 включени минути и SMS-и и 500 МВ мобилен интернет Loop ще предложи на младите възможност за напълно свободна комуникация. До 200 са включените минутите към други мрежи. В допълнение Loop феновете ще разполагат и с 2 GB мобилен интернет за сърфиране във Facebook и VBOX7. При закупуване на новия Loop, от онлайн магазина на Мтел, клиентите спестяват една месечна такса.
Новият Loop ще може да бъде комбиниран и с последните модели смартфони на специални цени. Само за 129,90 лева ползвателите на Mtel Loop M ще могат да закупят HTC Desire 310 с огромен 4.5-инчов дисплей, четириядрен процесор и 5 MP камера.
Към младежката тарифа на Мтел може да се премине от друг оператор, със запазване на номера, а също така от Prima или друг тарифен план на телекома. Настоящите Loop абонати също свободно могат да се възползват от новите условия.
Били Хлапето и Иван Тишев ще се включат в кампанията на Loop, опитвайки се да превъртят интернет. Двамата изпълнители ще имат нестандартни изяви, които могат да бъдат проследени на http://www.loop.bg/.
 Може да подкрепите един от двамата на специалната страница и да спечелите награди. Надпреварата помежду им ще приключи в началото на ноември с голям Loop концерт.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар