Translate

събота, 22 ноември 2014 г.

LG Electronics удостоена с 10 награди за иновации CES 2015



Постижения в областта на дизайна и иновациите бяха отличени в четири категории. LG OLED телевизорите и премиум смартфоните от G серията вземат награди за трета поредна година


Асоциацията за потребителска електроника (CEA) отличи постиженията на LG Electronics (LG) в областта на дизайна и технологиите с 10 престижни награди за иновации 2015 International CES Innovation Awards. Продукти от гамата на LG за домашно забавление, домакински уреди и мобилни устройства получиха 2015 CES награди в четири високо конкурентни категории: домакински уреди, компютърна периферия, видео дисплеи и
мобилни телефони.
Наградените с CES награда за иновации през 2015 г. са революционният 77-инчов извит гъвкав 4K OLED телевизор, получилият световно признание LG G3 смартфон и революционната LG EcoHybrid™ сушилня с технология Heat Pump. Това събитие отбелязва третата поредна година, в която  OLED телевизорите на LG и премиум смартфоните от G серията получават награда за иновации CES. Други продукти на LG, които печелят награда за 2015 г. (включително 4K Ultra HD и OLED телевизори, компютърни монитори и домакински уреди) ще бъдат обявени на 7-ми януари 2015 г. по време на международното годишно изложение CES в Лас Вегас. 
“Нашите2015 CES награди за иновации в различни категории са доказателство за ангажираността на LG към обещанието на нашата марка-иновации за един по-добър живот,” каза Уилиям Чо, президент и изпълнителен директор на LG Electronics САЩ. “
-77-инчовият гъвкав 4K OLED телевизорна LG позволява на потребителите да настроят градуса на извивка в зависимост от броя на зрителите или вида съдържание, което се гледа.Този иновативен 4K OLED телевизор автоматично оптимизира качеството на звука и картината, за да се съобрази с градуса на извитост.
-LG G3 е доказателство за това как “Опростеното е новото умно” (англ. „Simple is the new Smart“)като предоставя лесно за използване и интуитивно потребителско преживяване в своя 5.5-инчов Quad HD дисплей и 13-мегапикселова OIS+ камера с автоматичен лазерен фокус. Това устройство с красив дизайн е един от най-признатите смартфони на годината и се предлага от повече от 170 оператора по света.
-Сушилнята на LG EcoHybrid™, сертифицирана по ENERGYSTAR, е първата в САЩ, която съчетава традиционното сушене чрез вентилиране с термопомпа, която намалява използваната енергия посредством рециклиране на топлината и така спестява до 50% енергия без да прави компромис с ефективността. LG доставя технологии, които традиционно се внедряват при климатиците и въздухо-изсушителите в пералното помещение, за да предложи повишена енергийна ефективност.
Спонсорирани от CEA и подкрепени от Асоциацията на индустриалните дизайнери в Америка, наградите CES Innovation Awards са признание за продуктови иновации в областта на технологичен дизайн и инженеринг. Наградите CES Innovation Awards се присъждат всяка година от панел, състоящ се от видни индустриални дизайнери, инженери и журналисти, които оценяват номинираните продукти спрямо разнообразни критерии, включително стойност за потребителя, естетика, иновативен дизайн, качество и принос към начина на живот.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар