Translate

петък, 14 ноември 2014 г.

Philips 7909: Достъпен за всички с Philips Ultra HD TV и Android™



Новия Smart LED телевизор Philips 7909 има изключително тънка рамка с изрязани с диамант
краища и е добър избор за тези, който търсят Ultra HD качество, комбиниран с операционната система Android™, но не разполагат с голям бюджет. Уникалната функцията Ambilight от Philips, допринася за усещането, че гледането на телевизия е невероятно преживяване. Благодарение на нея, екранът става много по-широк като разпръсква разноцветни светлини от двете страни на телевизора. Наситените цветове варират спрямо картината на екрана и постоянно се видоизменят, за да пресъздадат максимално излъчваната среда и във вашия дом.
Смарт моделът впечатлява със софтуерни решения като Wi-Fi Miracast™ функция, която дава възможност за споделяне на екрана на смартфона или таблета с телевизионното устройство. Лесно и бързо за навигиране, може да се разглежда съдържание от телефона за секунди и да се споделя със семейството и приятелите. От Philips са помислили как да минимализират и неудобството от сериозното окабеляване в дома и множеството абонаментни планове чрез Multiroom TV, което позволява споделянето на екрана с други телевизионни приемници, посредством Wi-Fi мрежа.
В ерата на дигиталната комуникация, няма как да не обърнем внимание и на достъпа до социални мрежи и облачни услуги. Моделът предлага възможност за лесна връзка с Youtube, Skype, Dropbox, посредством приложението Cloud explorer, Cloud TV и други приложения. Дистанционното управление с клавиатура пък позволява още по-лесно писане и сърфиране.
Philips 7109 има 600 Hz PMR за безупречни движещи се изображения, а чрез Pixel Precise HD Engine гарантира висок контраст, благодарение на по-дълбоките черни тонове и по-светлото бяло. С пасивната 3D технология моделът осигурява висококачествено 3D съдържание и позволява конвертирането на всяко 2D съдържание в живо и безупречно 3D.

Няма коментари:

Публикуване на коментар