Translate

петък, 14 ноември 2014 г.

Philips 8109: Изключително тънък Full HD телевизор, работещ с Android



Когато се заемат със създаването на нов телевизор, експертите от  Philips обмислят всеки аспект от технологията до дизайна. Моделът Philips 8109 впечатлява с изключителния си Razor Slim
дизайн и разполага с най-тънкия, остър и изтънчен ръб от моделите на марката. Концепцията Edge foot създава въздушен и реещ се ефект. Дизайнът на новите крачета, които плавно излизат от ръба, са проектирани да създават допълнително пространство под телевизора, където обикновено е мястото на традиционната стойка, като така предлагат по-завладяващо зрителско изживяване.
С четиристрания Ambilight, екранът става много по-голям като проектира особено широко сияние около четирите страни на телевизора, а той сякаш се рее във въздуха. Цветовете, наситеността и вълнението се преместват отвъд екрана и влизат в пространството, като допринасят за по-възхитително, емоционално и завладяващо зрителско изживяване. Марката Philips надгради своето признато и получило множество награди наследство и извиси качеството на картината с висока разделителна способност до изцяло ново ниво. Philips Perfect Pixel HD представя несравнимо качество, oт по-богати и наситени цветове до по-дълбоки черни тонове и по-ярки бели. Моделът има 800Hz PMR за съвършени плавно движещи се изображения и двоен тунер, който позволява гледането или записа на повече от една програма.
Интуитивното дистанционно управление на Philips 8109 има всички обичайни предимства, но телевизора може да се управлява и чрез движения или гласови команди. За тези функции е налична вградена камера, която остава дискретно скрита в долната част на рамката, така че да не нарушава линиите на панела и се отваря с едно натискане на дистанционното управление.
С операционната система Android телевизорите Philips разширяват света на приложенията, предоставени до момента от портала Philips Smart TV. Потребителите могат да избират приложения за Android от каталозите на Google Play™, съвместими със съществуващите Smart TV услуги. По този начин програмите помагат при избора на съдържание от типа видео по поръчка, стрийминг на музика, catch-up TV, както и при работа с електронен програмен гид (EPG).

Няма коментари:

Публикуване на коментар