Translate

петък, 14 ноември 2014 г.

Philips 9809: Ултратънък 4K Ultra HD LED телевизор, работещ с Android



Технологичният шедьовър на Philips предлага всичко, за което може да се мечтае, когато става
въпрос за телевизор. Този 65-инчов модел пренася зрителското преживяване в друго измерение, предоставяйки фин и реалистичен образ, чрез четири пъти по-високата разделителна способност в сравнение с обикновен Full HD телевизор. Благодарение на 4-страния Ambilight, екранът става много по-широк като разпръсква разноцветни светлини от четирите страни на телевизора. Наситените цветове варират спрямо картината на екрана и постоянно се видоизменят, за да пресъздадат максимално излъчваната среда и в дома.
TP Vision надгради качествената картина и изведe високата разделителна способност до изцяло ново ниво. Алгоритмите за обработка на картината на система Perfect Pixel Ultra HD конвертират всеки входящ образ в 4K Ultra HD разделителна способносτ и така, независимо дали се възпроизвежда видео онлайн или съдържание, заснето с UHD, зрителите се наслаждават на съвършената рязкост, движение, яснота, цвят и контраст.
Micro Dimming Premium създава по-дълбоки черни тонове и по-ярки бели, благодарение на интелигентния алгоритъм, който анализира картината зона по зона и регулира LED светлината. Резултатът е невероятен контраст, рязкост и поразително качество на картината. Нищо не може да се сравни с притока на адреналин по време на игра, скоростни спортни събития или екшън филми на Ultra HD телевизор.
С Philips 9809 светът се намира на една ръка разстояние. Чрез него, асортиментът от приложения и игри, налични в магазина Google Play™ е на разположение за всеки потребител, а двойният тунер позволява гледането или записа на повече от една програма. Комуникацията с телевизора никога не е била по-лесна или по-забавна. Напълно интуитивното дистанционно управление при модела Philips 9809 има всички обичайни предимства, но това не е всичко. Чрез вградена камера моделът може да се управлява чрез движения или гласови команди.
От Philips са включили безжичен събуфър с ултрабаси и 50W мощност, за да внесат повече дълбочина в преживяването. Той е безжичен и достатъчно тънък, за да бъде поставен дискретно под дивана или до стената.
Philips 9809 е телевизор, който изглежда толкова добре, колкото и се представя.

Няма коментари:

Публикуване на коментар