Translate

сряда, 3 декември 2014 г.

ЖИВЕЙ АКТИВНО! излиза извън традиционните си рамки



Най-голямата инициатива за активен начин на живот, организирана от Нестле България излиза извън традиционните рамки и разширява своя обхват с нови спортове и събития с
цел да мотивира все повече хора да се движат и да се хранят балансирано навсякъде и по всяко време на годината. Това лято Йордан Йовчев, Сани Жекова, Евгени Иванов-Пушката,Тервел Пулев, Део, Райна Стоянова, Йоли от 24 Kitchen призоваха десетки хиляди да се движат повече и да се хранят балансирано.
Нестле България планира да подкрепя разнообразни възможности за движение и спорт на хора от всички възрасти по всяко време на годината и в различни условия и среда.
Стъпка в тази посока е и подкрепата на младите състезатели от всички представителни отбори по водна топка на клуб „Локомотив Никола Нанов“, които ще спортуват под мотото ЖИВЕЙ АКТИВНО! и през 2015 г. Младите спортисти ще предадат посланието на инициативата в рамките на спортните си изяви, сред които и Международния турнир по водна топка в Скопие (13-15 ноември 2014 г.),турнира по повод откриването на новия закрит басейн в кв. Меден рудник в Бургас (5-6 декември 2014 г.), както и шест турнира, които ще се проведат в рамките на месеците април – юни 2015 г.
Клуб „Локомотив Никола Нанов“ е единственият в България, който през 2014 г. има състави във всички възрасти – деца, момчета, юноши младша възраст, юноши старша възраст и мъже, девойки и жени.
„За нас е чест и удоволствие да популяризираме инициативата ЖИВЕЙ АКТИВНО! и сме много щастливи, че заедно с Нестле България ще имаме възможност да привлечем повече последователи на движението и спорта. Вярваме в тази кауза и смятаме, че принципите на ЖИВЕЙ АКТИВНО!съвпадат напълно с ценностите и духа на прекрасния олимпийски спорт водна топка“,– каза Васил Нанов, президент и главен треньор на клуба. –„Водната топка е един от най-здравословните и най-възпитателни спортове, който освен плувни умения, учи младите хора на отборен дух, взаимопомощ, колективизъм и твърдост на характера“,–допълни той.

Няма коментари:

Публикуване на коментар