Translate

понеделник, 15 декември 2014 г.

Стартира най-престижното състезание за бармани в света – WORLD CLASS™


Най-добрите представители на занаята у нас, за пръв път получиха възможността да се присъединят към глобалната кампания в нейното седмо издание. Специални гости на събитието бяха Давид Риос – World Class, Барман на годината за 2013 г. и Джъстин Смит – Global Diageo Reserve Brands Ambassador.
Събитието бе открито от Николай Нейков – Brand Ambassador Diageo Reserve Brands в България. Той представи условията за участие в състезанието и трите „Предизвикателства“, които са трите етапа преди финалите на България.
След Нейков на сцената се качи Джъстин Смит, който вече 6 години е част от WORLD CLASS™ и само с няколко думи успя да вдъхнови още повече българските бармани с амбиция към световния приз. Той описа WORLD CLASS™ като символ на световната коктейлна култура и еквивалент за топ качество в индустрията.
Атмосферата бе разчупена и от балета на клуб - PM. Всяка една от сексапилните танцьорки дефилираше с бутилка от супер премиум алкохолните брандове – част от портфолиото Diageo Reserve. След като направиха тур за овации, те подадоха бутилките на професионалистите зад бара, които на свой ред започнаха сервирането на специална селекция коктейли, миксирани с уиски Johnnie Walker Gold Label Reserve, малцовия The Singleton и американския Bulleit, водките Cîroc и Ketel One, джин Tanqueray No TEN, ром Zacapa и текила Don Julio.
Победител в World Class за 2013 – Давид Риос разказа за магията на това да се докоснеш до състезанието и да достигнеш до върха, което е сбъднатата мечта за всеки барман. Мечта, която променя живота ти в съвсем различно измерение. Според него опитът и емоциите, свързани със състезанието, са много по-ценни от самата победа,
а най-важна е вярата в собствените сили и възможности.
В приятна атмосфера и в напрегнато очакване на първото предизвикателство, бе поставено началото на най-голямото и важно събитие в бранша WORLD CLASS 2015.
Вече можем да мечтаем за българин във финалната десетка на света, а защо не и за победител?

Няма коментари:

Публикуване на коментар