Translate

вторник, 7 октомври 2014 г.

Мая и Крум Савови релаксират с тайландски масаж на стъпалата ВАН ХО в Persona



Популярният спортен журналист Крум Савов и съпругата му Мая повериха стъпалата си в ръцете на опитната масажистка от Русия Наталия Смирнова, която демонстрира уникалната техника  за масаж на стъпалата ВАН ХО.

Persona е първият и засега единствен център по естетика у нас, който ще предлага тази техника на точков масаж на стъпалата.
В Тайланд техниката ВАН ХО се счита и за един от най-добрите методи за лечение на различни заболявания. Тя лекува главоболие и мигрена, облекчава стреса, повишава имунитета, подобрява настроението, лекува проблеми със съня.
Това е така, защото върху стъпалата се намират повече от 70 000 нервни окончания и 63 акупунктурни точки.
Масажът се препоръчва за хора с нарушено кръвообращение, понижен имунитет, с оттоци по краката и тялото.
Център по естетика Persona ще предлага и масажи на цяло тяло, медотерапия, шоколадотерапия, антицелулитни процедури, процедури за отслабване, фотоепилация, както и иновативни технологии за подмладяване на кожата- за по-чиста и здрава кожа на лицето и тялото.
Intraceuricals е, процедура за по-млада и сияйна кожа на лицето, безиглена мезотерапия, напълно безопасна и безболезнена. Терапията хидратира в дълбочина, насища кожата с хиалуронова киселина и 18 природни съставки, които се борят с различните проблеми на кожата, като сухота, дехидратация, акне, петна, бръчки, излишно омазняване, чрез  използване на серуми с изключително малка молекула, създадени на базата на нанотехнологията.
Процедурата Hydrafacial е бърза и безболезна. Само за 30 минути апарата ексфолира, екстрадира черните точки и комедоните, хидратира кожата в дълбочина-без болка, без дискомфорт или зачервявания. Апаратът помага за лечението на акнето.
Центърът е разработил специална програма за здраве и красота по време на бременността. Масажите за бременни успокояват напрежението в ставите и таза и подобряват храненето на плода в утробата.
Апаратът редуциращ целулита и мастни натрупвания по ханша, корема, краката, дори и по вътрешността на бедрата съчетава както козметични процедури, така и медицински. Той е единственият на пазара, който разполага с програми за бременни жени – за премахване на целулит и отоци по тялото, а също така има и специална програма за спортисти.