Translate

сряда, 18 февруари 2015 г.

20 компании, активно подкрепящи служителите си да даряват, с награда



Отличието годишен знак „Отговорна компания - отговорни служители“ за 2014 година се връчва за първи път у нас. То е учредено от Фондация „Помощ за благотворителността в
България”, Българско дружество за връзки с обществеността и Българска асоциация за управление на хора и се присъжда на компаниите, които развиват програми за регулярно, ежемесечно дарителство и доброволчество на служителите си и утвърждават целогодишното им ангажиране социално значими каузи като корпоративна ценност.
Отличието се връчва в четири категории - по ясни, измерими и обективни критерии: процент на дарителите спрямо общия брой служители; финансовото съучастие от компанията; системата за привличане на дарители сред служителите; система за популяризиране на информацията как са използвани дарените средства; ангажирането на служителите с доброволчество.
Златен знак за 2014 година бе присъден на Контур Глобал, Ордер Дайнамикс и SAP LABS България.
Сребърен знак бе връчен на AIMS Human Capital,СИТИ България, Мобилтел иКолиърс Интернешънъл.
С бронзов знак бяха отличени: Актавис, АТОС Ай Ти Солушънс Енд Сървисис,АстраЗенека, БианорХолдинг, Монделийз България, Пи Пи Ди България,  Теленор България, Омегасофт ООД, Фьоникс Фарма, DHL Експрес България, Софийска вода, Овергаз.

Няма коментари:

Публикуване на коментар