Translate

петък, 20 март 2015 г.

Actavis финализира придобиването на Allergan



Обединението създава фармацевтичен бизнес с потенциал за растеж без аналог в отрасъл

Брент Сондърс, изпълнителен директор и Президент на Actavis:

-Обединението на Actavis и Allergan създава изключителна глобална фармацевтична компания и лидер в един нов модел на отрасъла – Growing Pharma. С нашата база от световно известни франчайзингови марки, един от водещите световни генерични бизнеси, първокласна развойна дейност за фармацевтично развитие и опитен мениджърски екип, ангажиран да поддържа високоефективна дейност в цялата организация, ние създаваме несравнима основа за дългосрочен растеж.
Нашата обединена компания ще бъде изградена около фокусирания върху клиента ангажимент за партньорство с лекари, фармацевти и пациенти, за да се осигурят иновативни методи на лечение и подобряване на достъпа до важни терапии по света. Нашите опитни служители ще продължат да доставят изключителна подкрепа на лекари и специалисти от цял свят във връзка с широка гама от продукти, a нашата мощна верига за глобално предлагане е широко призната като световен лидер, с продължаващи високи постижения в качеството и обслужването на клиентите.
В подкрепа на развитието на този модел за иновативна индустрия е нашият стратегически фокусиран двигател за „Проучване и развитие“, изграден върху нови обединения на пазарите за специализирана и първична помощ, където съществуват значителни неудовлетворени медицински потребности, се захранва от приблизително $ 1,7 милиарда годишна инвестиция. С иновативен портфейл от над 20 разработвани продукти в краткосрочен план и производство на генерични лекарства от световна класа, който продължава да държи водеща позиция сред първите заявени възможности в САЩ и повече от 1000 разрешения за търговия в световен мащаб, ние сме уникално позиционирани в рамките на нашата индустрия така, че нашите развойни дейности да бъдат в подкрепа на устойчивия органичен растеж в дългосрочен план.
---
Actavis - е уникална, глобална фармацевтична компания и лидер в нов модел индустрия – Growing Pharma.Actavisе фокусирана върху разработване, производство и продажбата на иновативни маркови лекарства, висококачествени генерични лекарства и лекарства без рецепти, както и биологични продукти за пациенти по целия свят.
Актавис предлага на пазара портфолио от най-добрите в класа си продукти, които осигуряват ценно лечение на централната нервна система, грижа за очите, медицинска естетика, гастроентерология, женско здраве, урология, сърдечно-съдови и антиинфекциозни терапевтични категории, и развива третия по големина в световен мащаб бизнес с генерични лекарства, осигурявайки на пациенти по целия свят по-голям достъп до достъпни и качествени лекарства. Actavis е лидер в научните изследвания и развитието, с една от най-широките развойни дейности във фармацевтичната индустрия и водеща позиция в подаването на заявления за генерични продукти в световен мащаб.
С търговски операции в около 100 страни, Actavis се ангажира да работи с лекарите, здравните работници и пациентите за предоставяне на иновативни и доказани лечения, които помагат на хората по целия свят да достигнат жизнения си потенциал.
Actavis възнамерява да приеме ново глобално име – Allergan – след одобрението на акцинерите през 2015 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар