Translate

петък, 20 март 2015 г.

„Чистота Комфорт“ е една от най-младите и бързо развиващи се фирми за почистване в България



Основана през 2013-та година, само за една година тя успя да се наложи като новатор в услугата професионално почистване. В момента се обслужват около 30 крупни корпоративни
клиента, а броят на новите клиенти непрекъснато нараства. Благодарение на вече завоюваните позиции на пазара, фирмата поглежда към нови предизвикателства – комплексна хигиенна поддръжка и доставка на санитарно-хигиенни консумативи.
Фирмата е специализирана в сферите на професионалното почистване на всякакви корпоративни обекти. Независимо дали се отнася за офис, магазин, складова база, търговски център, офис сграда или какъвто и да е друг корпоративен обект – предлага се широк набор от услуги. "Чистота Комфорт" не поставя и индивидуалните клиенти на заден план.
Екипите на българската компания са съставени от висококвалифицирани професионалисти с дългогодишен опит в професионалното почистване. Всеки член на екип успешно е преминал първоначален подбор, специализирано обучение и изпитателен срок. "Чистота Комфорт" ООД е преминала и през процедурата по сертифициране по Система за управление на качеството ISO 9001:2008.
„Стремим се към непрекъснато увеличаване и подобряване на предлаганите от нас услуги. На пазара на услугите професионално почистване и фасилити мениджмънт конкуренцията като брой фирми е значителна. Голяма част от фирмите на пазара правят компромиси с качеството - от една страна, за да предложат по добра цена, и от друга страна, за да занижат разходите си. За нас  това не е правилният подход. Съотношението цена - качество е на първо място, както за всеки настоящ и потенциален клиент, така и за нас. Предлагайки безупречни услуги на възможно най-добрите цени ние сме уверени в увеличението на пазарния ни дял и преодоляването на конкуренцията“, коментира Георги Пандуров, съсобственик на „Чистота Комфорт“. „Като млада и амбициозна компания с натрупани умения, вярваме, че имаме по-добро разбиране на нуждите и проблемите на клиентите, отколкото другите компании в този бранш. Това ни дава възможност да създаваме и реализираме успешно разнородни услуги, насочени както към корпоративни клиенти, така и към инивидуални граждани“, споделя другия собственик Тодор Батков.

Няма коментари:

Публикуване на коментар