Translate

сряда, 25 март 2015 г.

Rowenta стартира първото в България онлайн видео шоу, посветено на косата - „Момичетата и стилистът“



Коафьорът на звездите Георги Петков предизвиква 3YouTube влогърки да изразят себе си с новата въртяща се четка Rowenta Brush Activ’ Nano Smart

През следващите седмици 3 стилни YouTube влогърки ще преминат през различни
предизвикателства, поставени им от топ коафьора Георги Петков, като за изпълнението на задачите ще трябва да използват най-новата стилизираща въртяща се четка за коса с горещ въздух на Rowenta - RowentaBrush Activ' Nano Smart - главният герой в онлайн видео шоуто „Момичетата и стилистът“, което може да се следи на неговия официален уебсайт:brushactivshow.rowenta.bg.
След като влогърките изпълнят и трите задачи, потребителите, заедно със Стилистът ще изберат най-красивата прическа на 2015 г.
С първото онлайн видео шоу „Момичетата и стилистът“ Rowenta топ коафьорът целят да провокират фантазията и креативността не само на 3 напълно различни по визия влогърки, но и на всички дами като им покажат как могат да постигнат професионални резултати в домашни условия.
Всички знаем колко време и усилия отнема на дамитеда оформят своите прически.Сега с новата въртяща се четка с горещ въздухRowenta Brush Activ' Nano Smart можете едновременно да сушите и оформяте косата си и то само един уред! Вече може да забравите за кръглата четка и сешоара и да спестите ценно време за себе си“, сподели топ Петков.
Оптимизираната система за сушене на Rowenta Brush Activ' Nano Smart притежава две степени на температура, за да отговори на спецификите на различния тип коса и хладка струя за трайно фиксиране на прическата. Двете посоки на автоматично въртене на четката пресъздават професионалните фризьорски движения, като с въртенето навътре може да се постигне БОБ ефект, а с въртенето навън – актуална романтична визия от шестдесетте години на миналия век. Двете четки с керамично покритие с диаметър 30 мм и 50 мм позволяват както оформянето на бретони, по-къси коси, така и постигането на повече обем и красиви естествени вълни на по-дълги коси. В допълнение, йонният генератор елиминира наелектризирането на косата и й придава повече блясък. Минимизираните размери на Rowenta Brush Activ' я правят удобна и при пътуване, тъй като може да се събере дори в дамска чанта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар