Translate

петък, 6 март 2015 г.

Една година стил със Stilago



Stilago, най-ексклузивният онлайн клуб за мода в България, отбеляза своята първа годишнина
на родния пазар. Семейството на Stilago се разраства постоянно, като България е 14-ата държава, в която модната платформа оперира. За своя празник на трети март екипът на Stilago подготви специална изненада за всеки клиент, който посети онлайн магазина и направи поръчка.
Компанията не само представя известни модни марки, но и предоставя на клиентите си възможност да се възползват от най-добрите отстъпки в ограничения период на съответните кампании.
Същевременно в секциите Mall и Outlet се предлага широка гама от продукти без времеви ограничения. През изминалата година Stilago.bg предостави уникална възможност на българските потребители, като ги запозна с последните колекции на световни модни гиганти. Клиентите на платформата можеха да избират сред най-актуалните модни предложения на Adidas, Geox, Guess, Just Cavalli, Calvin Klein, Levi’s, Esprit, Lee, Wrangler, Napapijri и Timberland.
Точно преди рождения си ден Stilago.bg представи новите пролетно-летни колекции на любими модни марки като NEXT, Clarks, Ellos, La Redoute, Desigual, Amy Vermont, Laura Kent, Heine, Best Connections и др. В деня на празника всеки клиент, закупил два артикула от онлайн магазина, Stilago получи трети – безплатен.
За да информира своите членове за най-горещите оферти и промоции, Stilago предлага специален бюлетин за регистрираните потребители на платформата, като всеки ден им дава информация за актуалните предложения и намаления. Регистрираните членове на клуб Stilago могат да се възползват от отстъпки до 85%, богат и качествен избор сред световноизвестни марки и над 1000 нови модела всеки ден.


Няма коментари:

Публикуване на коментар