Translate

вторник, 21 април 2015 г.

LG представя подобрения интерфейс LG UX 4.0



Най-новият потребителски интерфейс ( по-голяма опростеност и интуитивност ) за мобилни телефони LG UX 4.0 ще бъде част от смартфона LG G4, който ще бъде представен в края на месеца.
С новия интерфейс LG създава на първо място по-добро потребителско преживяване, опростявайки дизайна и правейки функциите по-лесни за използване, като елиминира много
ненужни стъпки при конфигурирането. Например Quick Shot е нова функция, която дава възможност на потребителите да правят снимки бързо с двойно натискане върху бутона на гърба на телефона  - Rear Key, дори и когато дисплеят е изключен. Подобреният Smart Bulletin автоматично събира на едно място жизнено важна информация от множеството използвани приложения на една страница, като така осигурява максимално удобство.
UX 4.0 предоставя на потребителите и по-широка гама от опции спрямо техните лични предпочитания и интереси. Новата камера предлага три потребителски режима - Simple (опростен), Basic (базов) и Manual (ръчна настройка) - за да удовлетвори нуждите на всички фотографи, от аматьорите до експертите.Режимът за ръчна настройка има комплект от модули, чрез които потребителят има пълен контрол върху създаването на снимки, които биха впечатлили дори и най-опитните фотографи.
Подобрената функция Smart Notice в рамките на LG UX 4.0 обещава възможно най-персонализираните уведомления за прогнозата за времето, за пътешествия и още много други, благодарение на анализа на поведението на потребителя всеки ден, графикът му с пътувания и житейските му навици.
LG UX 4.0 предлага по-опростени, бързи и интуитивни начини за използване на G4 с нови и подобрени функции, които интелигентно разбират нуждите на всеки индивидуален потребител,каза Джуно Чо, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Mobile Communications Company. “Ще продължим да се стараем да разбираме по-добре нашите клиенти, за да можем да предлагаме страхотни иновации за по-добър живот и подход, фокусиран върху човека.”

Няма коментари:

Публикуване на коментар