Translate

сряда, 13 май 2015 г.

12 вида прегледи, изследвания и консултации по време на Изложение „Мисия Здраве” 2015


Събитието започва на 15 май (12:00 – 20:00 ч.) и ще продължи до 17 май (10:00 - 16:00 ч.) пред Паметника на Съветската армия в София.
Общо 60 участници са се включили тази година в Изложение „Мисия Здраве”. Сред тях има фармацевтични и козметични компании като Абви, Куайсер фарма, Медимаг, Алкон, A&D Pharma, Avene, Mustela, Кройтерхоф, M. Asam и др.; производители и вносители на хранителни добавки и био храни, сред които Ведра Интернешънъл, Аксон, АБО Фарма, Д-р Биомастер, Фортекс, ИСО Плюс; производители и вносители на медицинска апаратура за домашна употреба, съдове за здравословно приготвяне и съхранение на храна, уелнес центрове, застрахователна компания и др. По време на събитието те ще продават продуктите си на преференциални цени, ще има много мостри и награди за най-любознателните.
Прегледи, изследвания и консултации ще бъдат осигурени от Медицински комплекс „Щерев”, Медицински комплекс „Доверие”, Национална кардиологична болница, Специализирана очна болница „Пентаграм”, Медицински център „Пентаграм”, Медицински център „МедКрос”, Ин Витро медицински център „Димитров”.
По време на изложението или след това желаещите ще могат да проверят здравето си в следните области: АГ, кардиология, урология, ендокринология, диетология, дерматология, УНГ, неврология, алергология, офталмология, ортопедия, физиотерапия, рехабилитация. Сред изследванията, от които могат да се възползват посетителите, има скъпи и високоспециализирани, които не се покриват от НЗОК, като например фетална морфология при бременни жени. Женското здраве е един от акцентите на изложението тази година.
И през трите дни на събитието на сцената ще има развлекателна програма с модерни танци, състезателни танци, народни танци, аеробика, музикални изпълнения. Водещ на програмата по традиция ще е Ники Кънчев.

Няма коментари:

Публикуване на коментар