Translate

понеделник, 25 май 2015 г.

БНТ обяви мотото на Детска Евровизия 2015 – „Откривай”и представи българското домакинство на детския песенен конкурс



по време на пресконференция в австрийската столица Виена.
“Търсехме положително послание, което може да съчетае в една дума духа на Детската Евровизия и шоуто, което искаме да пресъздадем в София на 21-ви ноември т. г. Избрахме мотото-„Откривай”, защото смятаме, че песенният конкурс помага на хората да открият своята музика и култура, да следват мечтите си, да създават нови приятелства, както и да се откриват един друг. Ще дадем възможност на участниците и зрителите на Детската Евровизия да открият и красотата на българската природа, история и традиции”, заяви изпълнителният продуцент на Детска Евровизия 2015 Йоана Левиева-Сойър.
Генералният директор на БНТ Вяра Анкова заяви, пред журналисти от Европа, че основната цел при избор на този слоган е била обединяването на основните ценности на Детската Евровизия по най-добрия начин.
“Младите хора откриват нови светове и нови мечти всеки ден. Надяваме се да подарим на децата на Европа едно преживяване, което ще запомнят за цял живот. Каним Винченцо, който спечели миналата година, да открие една нова мечта в България, заедно с Крисия Хасан и Ибрахим”, допълни Анкова.

Няма коментари:

Публикуване на коментар