Translate

събота, 16 май 2015 г.

Популярният готвач Иван Звездев прие предизвикателството на Fairy Platinum и подготви изключително трудното за почистване ястие – ребърца със сладко-кисел меден сос



Fairy Platinum - със своето 3x действие срещу упорити мазнини помага да се развихриш в кухнята и да забравиш за мръсните съдове

“В моята работа е важен завършеният вид на ястието и хората са щастливи, когато виждат
красива чиния с вкусна и ароматна гозба. Това, което не се вижда, са купчините със съдове, които остават зад камера. Именно тук на помощ идва Fairy Platinum – мой личен помощник, когато дойде време за миене на мазни съдове. Щом в кухнята си имам Fairy, съм спокоен, че разполагам с повече време – за близките и семейството ми,”  сподели известният готвач Звездев.
Много са вкусните рецепти, които отделят количества мазнина, оставят неприятен загорял слой в тавата и са изключително трудни за миене. А колкото повече са гостите у дома, толкова повече мръсн съдове има за миене след тях.
Тук идва на помощ Fairy Platinum. Със своето 3x действие срещу упорити мазнини, което включва бързо измиване, дълготрайна пяна и накисващ ефект, препаратът за почистване на съдове е идеалният помощник за всеки готвач, който иска да покаже на какво е способен в кухнята.
Fairy Platinum е наличен в два варианта - Arctic Fresh и Lemon & Lime, които отговарят на различните сетивни предпочитания. По този начин всеки може да бъде професионален готвач в кухнята, без да се притеснява за почистването след това.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар