Translate

понеделник, 25 май 2015 г.

С награда за PR кампания, сертификат TraveLife и джаз бенд стартираха шестите Зелени дни



Официални гости на събитието бяха министър Ивелина Василева (Министерство на околната среда и водите), замeстник министър Ирена Георгиева (Министерство на туризма), заместник
кмет град София д-р Тодор Чобанов и Елица Николова, съветник на Президента на Републиката с поздравителен адрес от Росен Плевнелиев.
Признание за безспорната значимост и социален отзвук на каузите, защитавани от „Зелени дни“,  дойде и от БДВО, което присъди 3-та награда на комуникационната кампания за „Зелени дни 2014“ в категория „Зелени комуникации и градска среда“ на годишните си отличия за постижения в сферата на връзките с обществеността „PR Приз 2015”.
По повод Световния ден на биоразнообразието един от основните партньори на „Зелени дни“ Българска фондация Биоразнообразие обяви за отворени номинациите за годишните награди за биоразнообразие.
Организаторът на форума, спортно-туристическа агенция „Одисея-Ин“ стана първата българска туроператорска компания заслужила сертификат TravelLife за корпоративна отговорност, по международен проект изпълняван от Асоциация на българските туроператори и туристически агенти. Той бе връчен от националния координатор на TRAVELIFE за България и Изпълнителен Секретар на АБТТА  Мая Филипова.
--- 
Фестивалът-изложение „Зелени дни“ се провежда ежегодно от 2010 г. насам. Стартирал в пространството пред Народния театър „Иван Вазов“, форумът всяка година се радва на растяща популярност сред изложители и посетители.
. В календара от мероприятия в рамките на „Зелени дни“ влизат и ежегодна научно-практическа конференция  - през 2015 г. под надслова „Форум планини“ (съвместно с платформата „Прозрачни планини“) и състезанието за планинско бягане и колоездене „Байк и рън за Чепън“ в Чепън планина край Драгоман. „Зелени дни“ са част от културния календар на Столична Община.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар