Translate

сряда, 3 юни 2015 г.

Комедийният сериал „Връзки” разкрива статистиката на интимността в българското семейство


от 3 юни в 21:30 часа по bTV

В сряда, четвъртък и петък едно голямо семейство - изпълнено с  любовни интриги и тайни ще отвори вратите на дома си за зрителите. Хроникьор на забавните истории е най-младия му член – 16 годишната тинейджърка Дара .
„Връзки“ ще покаже защо мъжете обичат да си купуват скъпи коли, как се разпада десетгодишен брак за секунди и колко малко ти трябва, за да се почувстваш желан. Зрителите ще видят защо Станимир Гъмов се възмущава, че пералнята не е тостер, как Мавриков интервюира бившата актриса и майка на Тони – Фелина, каква е статистиката на интимността при брачните двойки, как Николай Урумов прави благотворителност в затвор и как Ива Екимова и кака Лара се завръщат към природата.
---
Екипът и актьорите на първата градска комедия с елементи на драма „Връзки”се събраха на специалната пред премиера на първия епизод от поредицата в края на май. Михаил Билалов, Лилия Маравиля, Анета Сотирова, Николай Ишков, Анжела Недялкова, Лорина Камбурова, Илиана Лазарова и Велизар Бинев видяха резултата от труда си на голям екран и споделиха първите си впечатления с гостите. Сред първите, изказали очарованието си от интелигентния хумор, актуалния сюжет и брилянтното изпълнение бяха френският посланик у нас Ксавие дьо Кабан, певицата Белослава, красивата манекенка Даниела Серданова, представители на бизнеса, рекламните агенции и медиите.
Те се запознаха със семейството на брачния консултант Тони (Михаил Билалов) и неговата
съпруга архитект – Мика (Лилия Маравиля), в чиято връзка ще се намесят много изкушения и обрати. Сърдечните трепети владеят и трите им деца Лия (Лорина Камбурова), Дара (Анжела Недялкова) и Богдан (Алек Алексиев), които тръгват по трънливите пътища на интимността в търсене на щастие и лична реализация. Картината се допълва от динамичните събития в любовния живот на бившия съпруг на Мика – Номер 1  (Николай Ишков) и майката на Тони – Фелина (Анета Сотирова). Съдбите на героите се преплитат по неподозирани линии, когато в техния микросвят влизат с гръм и трясък темпераментната Ясмина (Яна Маринова) и лошото момче Александър Панов (Валери Йорданов).


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар